![]() |
Nie "u***380;ywasz", ale "nadu***380;ywasz" :taktak:. A to prawie nie to samo robi wielk***261; r***243;***380;nic***281; :D.
|
Cytat:
Wi***281;c logicznie nie mam takich problem***243;w, wi***281;c logicznie si***281; nad nimi nie zastanawiam :nie: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
:czar: |
Z ciekawości: i co byś zrobił z tą nagrywarką? Zakładam, że masz już ten model i to pewnie kilka razy.
|
Cytat:
|| |
Cytat:
a swoją drogą co Ty tak się na nią uparłeś, nie masz nic do zepsucia ? :P jeszcze jak by to było coś warte, ale nowa w sklepie 100 zeta kosztuje ;) |
Cytat:
Wysyłaj i już! :tak!: Szkoda twoich nerwów i czasu :czas: || |
Cytat:
Kupiłem dziś płytki TDK 16x minusy. Zastanawiałem się czy może nowy Alcohol ma wpływ na nagrywanie. Postanowiłem go odinstalować zupełnie, wykopać z rejestru, pozbyć się napędu wirtualnego itd. I co ? a no to, że nagrywarka bez problemu nagrywa, wysmażyłem już dwa obrazy w UltraISO i dwie płyty z danymi, zero problemów na w/w płytkach. Ciekawi mnie tylko czemu z nowym Alcoholem 120% nie udawało się nic nagrać. ps. A zasilacz i tak kupię i tak :P |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
ogólnie pobawiłem się przed chwilką power supply calculatorem, brakuje mi jakieś niecałe 100 W, żeby było dobrze, ale te wyniki nie muszą w sumie być wiarygodne a już na pewno nie hiper dokładne. No nic, i tak miałem kupić zasilacz i tak. Oczywiście dowiesz się o wszystkim pierwszy drogi Vizzardzie :P |
Cytat:
Uwalniając cię od tego problemu... :> :czar: |
Cytat:
ale jeszcze przed tym zrobię obraz partycji, jeszcze raz zainstaluje system i potestuje na spokojnie co może być nie tak ewentualnie, a jak nie to bierz to w cholerę :) |
Cytat:
Ale dla pewno***347;ci kup sobie jakiego***347; Yesico 1000W :taktak: Chocia***380; pewnie za to by***347; kupi***322; i z sze***347;***263; nagrywarek... :> :czar: |
kupię zasilacz jakiegoś bydlaka tak 600 W corsaira/chiefteca, jak nie da rady to Ci oddam tą nagrywarkę za darmo, albo za piwo :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:33. |