![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2004
![]() |
problemy z DVD LG 4162B
witam
![]() posiadam wspomniany w tytule naped dvd i dzieja sie znim nastepujace rzeczy: kumpel wypalil mi na swojej wypalarce LG (jakis starszy model pali "+" i "-" x4) pare plyt dvd+r i czesc z tych plyt dziala normalnie a czesc po wlozeniu widac zawartosc ale zawartosc nie dziala dzieje sie tak zarowno pod winXP jak i win98 podobna sytuacje z tymi plytkami ma inny znajomy posiadajacy jakis stary dvd firmy LG (nie podam modelu bo nie znam wiem tylko ze ma z 2 lata na pewno), jednak jemu nie dzialaja inne plyty z tej felernej serii, czyli te co mi chodz to mi niekoniecznie i na odwrot te co chodza jemu to mi niekoniecznie co moze byc powodem tego problemu i jaki jest lekarstwo?? z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
starsze odtwarzacze DVD firmy LG nie czytają plusów
jak nagrywając niechcący np. na Liteonie zmienisz bitseting i nagrasz DVD+R jako DVD-ROM (tu ) to na tym LG będzie się czytać rozwiązania widzę dwa: - na LG nagrywać na "minusach" - na Liteonie - DVD-ROM pozdr
#3 |
Nowy na forum
![]() |
to jest stary odtwarzacz??
kupilem go w lipcu ![]() czesc z tych dvd+r czyt a czesc nie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
Cytat:
i jeszcze sprawa płytek - jakie? pozdr
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
hyh płyty byly mediastore dvd+r (te niebieskie) i bluepop dvd+r (tez niebieskie). mowie o kolorze gornej warstwy po ktorej mozna pisac
jednak czlowiek ktory mi to wypalal spalil juz wiele tych plyt i nie narzeka, fakt ze uzywal ich tylko u siebie co do tego starego LG mojego kumpla nie bylo wielkich oczekiwan ze cokolwiek przeczyta. jednak moj DVD LG 4162B zostal kupiony w lipcu czyli juz w epoce wypalania dvd i wyglada na wyprodukowany w czerwcu wiec chyba powinien co nie?? co o tym myslicie koledzy?? |
![]() |
![]() |
#6 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
eee.... blupop...... jakoś nie mam zaufania do tych płytek, szczególnie nowych (NANYA) ..... nagrałem 2. Na obu poważne błędy. Jedną czyta Litek, DVD-Rom LG, Belwood, Yamada. Drugą czyta tylko nagrywarka
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |