![]() |
Cytat:
Moim zdaniem dzial z "innymi konwersjami" moglby sie zajmowac konwersja do divxa chocby z tego wzgledu ze jest tu sporo specjalistow z tej dziedziny. |
Nazwy działów mi co prawda troche nie leżą ale dalsze kombinowanie nie ma chyba sensu bo powoli wątek steruje w stronę bicia piany.
Dział 3 można nazwac Nagrywarki i nagrywanie DVD. Proponowałbym doprecyzować tematyke działu drugiego (inna konwersja to może być wszystko czyli z CP1250 na ISO8859-2 też ;). Osobiście wolałbym w miarę możliwości nie obejmować konwersji * -> DivX a skupić się na formatach odczytywalnych w typowym stacjonarnym DVD (a więć *VCD) |
Cytat:
|
Cytat:
To ma sens! :taktak: |
Cytat:
2.inna konwersja 3.nagrywanie dvd w dziale nagrywadnie dvd dalibysmy poddzial NOSNIKI w ktorym wszystkie tematy bylyby opiniami o nosnikach i ich testami. Te tematy nie bylyby widziane na zewnatrz ani tematy z zewnatrz nie bylyby widziane tutaj. Wejscie do poddzialu odbywalo by sie poprzez kliknienie na link przyklejony na gorze forum nagrywanie dvd. |
dobra to dwa dzialy
1. litek i wykresy kprobe 2. reszta i wykresy z nero cd/dvd speed (czy jakos tak) 3. konkursy z mnostewm prezentow 4. skopane nosniki jakie, w jaki sposob i dlaczego przez głupote ;) pasuje teraz :D |
Cytat:
|
No i kurde coś o nośnikach miało być - jakaś baza, wykresy, wyniki, konkursy na najlepiej wypaloną płytkę...... ;p
Coś jak na bliźniaczym forum - nie będę mówił na jakim :D |
czepiacie sie, teraz az mi glupio sie robi
dvd to all jest na forum divx.pl :D |
Cytat:
|
Cytat:
|| latet |
Cytat:
ja mysle: 1. Sprzet: a. litek b. nec c. pozostale DVD-RW 2. kompresja: a. all to dvd b. all to all |
hehe a ja to widze tak
1) Wszystko o Lite on'ach 2) reszta badziewia :):):):) |
Dokładnie, do 2 zalicza się również avi2dvd, dv2dvd itp.
|
Cytat:
1. Hardware to szeroko pojete nagrywanie 2. "Jak film 8 GB nagrac na zwyklego single layer (albo 2)." + wszystkie inne rzeczy z tym zwiazane. 3. Inne "wyczesy" ktore nie pasuja do pktu 1 i 2 :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |