![]() |
Cytat:
ja mysle: 1. Sprzet: a. litek b. nec c. pozostale DVD-RW 2. kompresja: a. all to dvd b. all to all |
Cytat:
|| latet |
Cytat:
|
czepiacie sie, teraz az mi glupio sie robi
dvd to all jest na forum divx.pl :D |
No i kurde coś o nośnikach miało być - jakaś baza, wykresy, wyniki, konkursy na najlepiej wypaloną płytkę...... ;p
Coś jak na bliźniaczym forum - nie będę mówił na jakim :D |
Cytat:
|
dobra to dwa dzialy
1. litek i wykresy kprobe 2. reszta i wykresy z nero cd/dvd speed (czy jakos tak) 3. konkursy z mnostewm prezentow 4. skopane nosniki jakie, w jaki sposob i dlaczego przez głupote ;) pasuje teraz :D |
Cytat:
2.inna konwersja 3.nagrywanie dvd w dziale nagrywadnie dvd dalibysmy poddzial NOSNIKI w ktorym wszystkie tematy bylyby opiniami o nosnikach i ich testami. Te tematy nie bylyby widziane na zewnatrz ani tematy z zewnatrz nie bylyby widziane tutaj. Wejscie do poddzialu odbywalo by sie poprzez kliknienie na link przyklejony na gorze forum nagrywanie dvd. |
Cytat:
To ma sens! :taktak: |
Cytat:
|
Nazwy działów mi co prawda troche nie leżą ale dalsze kombinowanie nie ma chyba sensu bo powoli wątek steruje w stronę bicia piany.
Dział 3 można nazwac Nagrywarki i nagrywanie DVD. Proponowałbym doprecyzować tematyke działu drugiego (inna konwersja to może być wszystko czyli z CP1250 na ISO8859-2 też ;). Osobiście wolałbym w miarę możliwości nie obejmować konwersji * -> DivX a skupić się na formatach odczytywalnych w typowym stacjonarnym DVD (a więć *VCD) |
Cytat:
Moim zdaniem dzial z "innymi konwersjami" moglby sie zajmowac konwersja do divxa chocby z tego wzgledu ze jest tu sporo specjalistow z tej dziedziny. |
Tak szczerze mówiąc to na temat konwersji do divx'a jest już cały portal (a może nawet dwa) w języku polskim. Nie ma sensu tego dublować. Wiedza speców od divx może się przydać przy rozwiązywaniu problemów z konwersją z divx'a do DVD. Nie chodzi mi o "karanie" tych co zapytają o konwersję do divx'a chodzi mi o uczynienie tej jednej konwersji czyms pobocznym w stosunku do głównego czyli dyskusji o formatach odczytywanych przez znakomitą większość stacjonarnych odtwarzaczy DVD.
|
Znakomita czesc ludzi nie ma stacjonarnych odtwarzaczy DVD. Ale interesuje ich div'x, xvid itp.
|
Odtwarzacze tanieja ^_^ Choć sam odtwarzacz kina domowego nie czyni. Tak czy siak decyzje już zapadły prawda? ^_^
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:21. |