Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.02.2004, 14:29   #1
pencaczek
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.02.2004
pencaczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy PROBLEM z liteOn 411 S

Kupiłem niedawno nagrywarkę LiteOn 411 ( już pomijając to że jakby mi goście w sklepie powiedzieli że takie problemu z tym wszystkim sa to bym się za to nie brał) ale niech mnie nagrywarke trochę jeszcze poddenerwuje to się tam do nich wybiore i zrównam wszystko z ziemią!!!
Liczę jeszcze na to żę ktoś miał ten sam problem co ja i wie co mam z tym zrobić...
Wyczytalem że jak jakies problemy to trzeba zmienić bios w nagrywarce więc ok wgrałem najnowszy ----- >>> FS0J

PROBLEM : moja nagrywarka nie widzi wogóle płyty DVD-RW ESPERANZY za która zresztą trochę dałem złotych (zresztą sami wiecie ile to kosztuje)
Dziś nagrałem płyte akossa BŁĄD DANYCH CSR jakiś się pojawia, nie mozna odczytac niektórych plików...

Jaka wersję biosu trzeba wgrać , co robic zeby to zaczęło chodzić bo mnie to juz trochę drażni.

Przy włożeniu płyty DVD -rw ESPERANZA do liteona miga przez cały czas światłeko i nic się z tym nie da zrobić, po długim czasie przestaje ale i tak potem nie ma dostepu do plyty

o co chodzi !!!!! dzięki z góry za odpowiedz.... i pozdrawiam wszystkich czytających tę strone i mających tak jak ja problemy z DVD LITEON

p.s a miało być tak pieknie
pencaczek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: