![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2004
![]() |
NOWY FIRMWARE [BS41] do SOHW1633S
Witam szanownych userów forum
![]() Możliwe, że tym tematem komuś pomogę - dlatego piszę co mi się przydarzyło: Ostatnio skorzystałem z nowego firmware LITEONa: BS41 - byłem happy ponieważ zerowym kosztem podwyższyłem klasę sprzętu ....... do momentu kiedy nie kupiłem nośników DVD -R tanich i w miarę pewnych ( z tej niższej półki) ESPERANZA (fioletowa) z indeksem X4 Wielkie było moje rozczarowanie, gdy napęd widząc płytę i jej parametry nie chciał na niej wypalać!!!! Pojawiał się komunikat NIEPRAWIDŁOWY NOŚNIK!!! Byłem zdziwiony tym bardziej, ze nosnik był w bibliotece nośników napędu. Zmieniłem biosa dzieki Bogu bezboleśnie na wersje: BSOH i w szystko wróciło do normy... UFFFFFFFF Jeśli ktoś z was ma problem jak mój podaję site - skąd można pobrać nieoficjalny firmware, który poza obsługą wszystkich nośników - usuwa blokadę regionalną i skraca czas rippingu: http://forum.rpc1.org/portal.php Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Eagle : 04.12.2004 o godz. 23:32 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|