![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2004
![]() |
![]() ![]() Mam program The FilmMachine który miałem zainstalowany razem z programami Cinema Craft Encoder 2.50,Quenc i Conopus wszystko chodziło ok.Przerabiało mi filmy z Avi na DVD itd.i było kool, jednak pewnego dnia zrobiłem formata kompa i powgrywałem wszystko to samo,a nawet więcej bo już wtedy troche kombinowałem.Zaczołem nawet wgrywać inne wersje The FilmMachine i Cinema Craft Encode ale to nie dało rezultatów przestało mi przerabiać,tzn przerabia ale sam głos i tworzy ciemny obraz z czerwonym paskiem na dole ekranu o wielkości góra 600Mb wspomne że przedtem tworzyło pliki DVD o pojemności 2,6 Gb.Dlatego prosze moze ktoś widział juz coś takiego ewentualnie zna przyczyne i prosze o pomoc przypomne że mam win xp pro.FilmMachine 1.0-1.2,Cinema Craft Encode 2.50-2.67,Conopus Pro Codec,Quenc, zgóry dzieki za wszystkie info. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale jak byś sobie nie poradził To sprawdź może TO ![]() Taka mała alternatywa I także działa! PS Tu podziękowania dla Czołgisty, który pomógł zrozumieć to, co niepojęte ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() @marcin123 Vizzard ma rację , pewnie coś przeoczyłeś, sprawdź wszystko na spokojnie jeszcze raz. Link z poradnikiem który podał Vizzard jest na 200% sprawdzony ! Vizzard ! ale dajesz w tyłek ! Myślisz że ten avatar zmiejszy poziom agresjii ? Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 26.09.2004 o godz. 00:16 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2004
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
JA własnie zainstalowałem The FilmMachin i CCE 2.5 no i mam to samo, czyli czerwone paski na dole i czarny ekran ? Nie mam pojecia co to jest.
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
problem z film machine
Witam.
Mam problem z programem film machine. Przerobilem film do formatu VCD przy użyciu CCE ale przy ogladaniu efektu koncowego okazuje sie, ze dzwiek jest z jakimis trzaskami szczegolnie w czasie kiedy nie ma tekstu mowionego. Nie mam pojecia w czym moze byc problem. Z gory dzieki za wszelka pomoc |
![]() |
![]() |
|
|