![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.10.2004
![]() |
Pytania, pytania, pytania...
Niedługo zamierzam kupić sobie nagrywarkę dvd i mam parę pytań:
1. co to jest BookType i do czego służy?? 2. skopiowałem parę filmów dvd - chyba z 7, programem cute clone dvd i zrobiłem ich obrazy płyt (iso.) na dysku twardym, jakim programem mógłbym to teraz nagrać ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Od czytania głowa nie boli.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
mbar ma racje ze trzeba poczytac
ale juz nie bede taki po browarku moge napisac booktyp to cos takiego co zmienia ci informacje o plycie ale tylko "+" ze plyta jest widziana przez odtwazacz czy czytnik jako tloczona - dvd-rom daje to prawie 100% kompatybilnosci z odtwazaczami pytanie drugie jaka pojemnosc maja te filmy w pliku iso jak maja do 4,7gb to nagrasz je na zwyklej plyciedvd jak nie to sa 2 wyjscia albo przerobic film do pojemnosci zwyklej plyty dvd albo nagrac na plytce dvd dl ale musisz miec nagrywarke ktora takie plyty pali i szykowac sie do wydatku na plyte za sztuke 40 zeta okolo. a co do programow w jakich mozesz wypalic z iso to winoncd 6 , nero 6 , dvd decrypter to tylko przyklady
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Od pisania palce nie bolą.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Bo jak za takiego się uważasz - to poradź sobie sam ![]() Bitsetting ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Nie martw się są kwestie, których ty też nie możesz wiedzieć, a odpisywanie od czytania głowa nie boli to po prostu wymądrzanie się, czego nie nawidzę.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Żeby to zrozumieć Wpisałem np. do wyszukiwarki słowo Booktype I znalazłem np. TO ![]() Można także znaleźć TO ![]() Uprzedzając twoje kolejne pytanie "Co to bitsetting?" Podałem ci linka powyżej Ale jeszcze znalazłem TU i TU ![]() I to tak nie naszukawszy się zbytnio ![]() Ale żeby nie było żadnych wątpliwości To zobacz jeszcze TU ![]() I wszystko jasne! ![]() Puenta: Jeżeli nie chce ci się czytać ani szukać A nie lubisz takich odpowiedzi jakiej udzielił ci mbar To lepiej zacznij je lubić ![]() Uwierz mi ![]() Nie to żebym cię nie lubił cy cuś Ale zobaczysz jednak, że będą po tobie jeździć jak po łysej kobyle ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
to i ja wrzuce swoje 3 grosze:
loki, forum jest po to zeby pytac, ale wpierw nalezy poszukac a potem zadawac pytanie, bo Ty na pewno nie zadales sobie minimum trudu, zeby znalezc odpowiedzi na te pytania. nie mozna dziennie odpowiadac na posty poruszajace podstawy, chlopaki maja racje i generalnie to sie lagodnie z Toba obeszli. na przyszlosc (a raczej na pewno jeszcze tu zagladniesz) wpierw SZUKAJ a potem PYTAJ, chetnie pomozemy ![]()
#9 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
narazie - tylko narazie
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#11 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
loki@ juz sie swiecisz na czerwono
#12 |
Nowy na forum
![]() |
Ok przepraszam
|
![]() |
![]() |
#13 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
no to sie nazywa forumowicz potrafi powiedziec "przepraszam"
oby tak dalej ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Szczera prawda! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |