Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.05.2005, 13:58   #1
Darkseeder
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.06.2003
Darkseeder w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nośnikami Omega

Witam! mam problem.Kupiłem wczoraj szpindel 25 płyt Omega DVD-R 8x. Wieczorem uradowany wróciłem do domu, zasiadłem przed monitorem i zacząłem nagrywanie. Nagrywarka NEC 3520, kupiona tydzien temu.Wszystko sie ladnie pieknie nagralo(w teori) po wyciagnieciu plytki z napedu i ponownym wlozeniu widac zawartosc dysku, mozna chodzic po katalogach itp. Problem pojawia sie gdy chce przegrać zawartość płyty na dysk, lub odtworzyc z niej film. Jest to mozliwe tylko dla pierwdzego filmu(divx'y)z dysku!przy próbie otwarcia kolejnego napęd sie zawiesza i wyskakuje błąd odczytu. Nagrałem tak 7 tych płyt, zmieniając prędkośći nagrywania a nawet flash w nagrywarce i zawsze jest to samo!(no nie zawsze czasem płyta sie wogóle nie wczytuje.Na nosnikach TDK jest wszystko dobrze, ale nie wierze zeby wszystkie płyty były lewe? Ludzie piszą że nagrywają na tych omegach i jest ok. Wiec w czym moze lezec problem?Program Nero BR 6
Darkseeder jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: