![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2004
![]() |
Nagrywarka Dvd ??
witam,
mam pytanie czy do stacjonarnej nagrywarki można podłączyć komputer np. notebook i zgrać dane z dysku twardego na dysk w nagrywarce bo taką chce kupić z twardym dyskiem konkretnie chodzi mi o ten model: http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=362 a jeżeli nie na dysk to chodziaż tak bym mógł skopiować pliki na płyte DVD-R poradzcie proszę bo nikt nie umie mi tego wyjaśnić pozdrawiam serdecznie Ostatnio zmieniany przez nicolas : 14.12.2004 o godz. 19:30 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czy w rupiach indyjskich? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za te pieniądze
![]() Musi robić wszystko, a nawet więcej. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
tak w polskich zł.
z tym że ja mogę ją kupić za 2700zł. nówkę ale pozostaje nadal pytanie?? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Za taką kasę chyba są skłonni odpowiedzieć na te proste pytania ![]() Wątpię, że by tu ktoś posiadał takowy sprzęt Więc szanse na uzyskanie odpowiedzi są znikome ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
przeczytałem opis i wynika ,ze masz wyjścia video only analogowe
tak więc mozna podłaczyc do kopa poprzez vivo grafy czy karte TV czy też karte video z wejsciami analogowymi aby przesyłac do kopa bo z kopa najlepiej bedziesz przesyłał przez wejscie dv ale na twoim miejscu szukałbym takiego co ma też wyjście dv a nie tylko wejście 1394 zalety takiego gniazdka przesył cyfrowy do kopa czyli jakość nie potrzeba podłczać audio do muzy(jak przy przesyle analogowym) ,bo kabelkiem dv - idzie videoi i dzwięk |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
dziękuję ci za odpowiedz
ale czy mogę np. takie coś zrobić że krótkie filmy w formacie AVI,WMV itp. oraz zdjęcia JPEG przesłać z notebooka na dysk nagrywarki lub nagrać je bezpośrednio na płytę DVD ?? czy tak samo moge to zrobić z programami,grami itp komputerowymi?? pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
![]() |
Cytat:
ad . fimy ,zdjecia, muza tak dzieki temu ,ze ma wejscie dv ,analogowe ad programy tez wejscie dv ale po co ![]() czyli zapiszesz na dysk i tyle ale nie bedziesz mogł z tym nic robic czyli za dysk wyminny , dodatkowy robic nie moze brak mozliwosci komunikacji cyfrowej w dwie strony |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
ale po co
![]() czyli zapiszesz na dysk i tyle ale nie bedziesz mogł z tym nic robic czyli za dysk wyminny , dodatkowy robic nie moze brak mozliwosci komunikacji cyfrowej w dwie strony[/QUOTE] nie nie chodzi mi tylko o to czy mogę z niej korzystać tak jak z normalnej komputerowej nagrywarki czyli mam coś np. jakieś filmiki zdjęcia albo film na divx programy itp. na twardym dysku w notebooku i chciał bym je przeżucić do tej właśnie nagrywarki i zgrać to wszystko na płyte DVD potem naprzykład odtworzyć ją w moim laptopie z napędem DVD idzie tak zrobić?? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|