![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alez oczywiscie......rownie entuzjastycznie co wielki pryszcz na srodku czola........
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ach Panowie... podzieliłem się z Wami tą informacją, bo też i komu mam sie wyżalić ? Chciałem też trochę przygotować posiadaczy leciwych 106tek na taką ewentualność.
Widze,że już alergicznie reagujecie na posty typu co kupić ![]() ![]() Co do 106tki to nie narzekam na nią. Byłem z jej pracy bardzo zadowolony, wypaliła dla mnie sporo płyt, chodzą one dobrze w playerze stacjonarnym. Awarii wczesniej właściwie nie miałem. Ot jakiś problem z płytą DVDRW, który znikł tak nagle jak się pojawił. Wiekszego pecha miał kolega mój z Krakowa, któremu Pionek padł i wymieniono mu go na 107D (padł w czasie gwarancji). Co mu tam było niestety nie pamiętam. Kupił go taniej to i szybciej padł, he,he ![]() Mam nadzieję,że mój palnik doczeka (paląc minusy i czytając, mam nadzieje DVD-Video) pojawienia się na rynku 110. No może gdyby nowy Teac okazał sie produktem Teaca a nie OEMem Asusa... Kolega z pracy nabył i chwali sobie nowe LG, ale ma produkt Made in Korea, a teraz już takich nie ma (same China). No to pozdrawiam Wszystkich Palaczy ![]() Jabba P.S. Płyta DVD+RW (x1-x4) czyta się natomiast dobrze. z nią nie ma problemów. Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 28.06.2005 o godz. 00:28 |
![]() |
![]() |
#3 | |||
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żeby nie było że jestem bez serca to oczywiście łączę się w bulu ![]()
![]() |
#4 |
ZnakJaworznickiegoBikera
jest temat w ktorym mozna poczytac co kupic a nie zakladac nowy temat po raz n-ty o tym samym
![]() ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#5 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Ja nie pytam co kupić.... Uszanuj mój smutek Bracie. Mam nadzieję,że jeszcze długo nie będziesz płakał po swojej 109tce... Bo zamiast Always and Forever moze być z polska "Już nigdy...." jak to śpiewali dawni klezmerzy.
Pozdrówka Jabba [Edit] Adip płyty jest odczytywany - moją DVD+R DVD Identifier "widzi" jako MCC 003. Ot taka ciekawostka. Zdarowo Tankisty ! Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 28.06.2005 o godz. 00:56 |
![]() |
![]() |
#6 |
ZnakJaworznickiegoBikera
a mnie wcale nie chodzilo ze ptasz.......tylko mialem na mysli posty i tematy o tym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Jak ktoś przyjeżdża pancerką pod sklep to daliby mu pewnie i nieistniejącą jeszcze nawet w planach 111tkę
![]() Jabba |
![]() |
![]() |
#8 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja z natury miły jestem i generalnie miło jestem traktowany przez sprzedawców i tp. W tym temacie (reklamacje,wymiany) nie mam i nie miałem żadnych problemów , nigdy. Urok i kultura wypowiedzi robią swoje ![]()
![]() |
#9 |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Ta,ta,ta ... i gruba lufa przed oczami
![]()
#11 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ten Teac to bedzie LiteOn, Benq albo produckja wlasna, ale tego ostatniego najmniej bym sie spodziewal, ale tez czekam z niecierpliwoscia na pierwsze konkrety ...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Ja też sądzę ,że Teac będzie tylko naklejką .A szkoda, zmarnowano dobre imię firmy wśród znawców.
Jabba |
![]() |
![]() |
|
|