![]() |
Dok***322;adnie to oznacza. :taktak:
|
Nie mam innego kompa ale zastanawia mnie to ze odtwarza DVD czy to oznacza ze sa osobne lasery do DVD i CD w jednym napedzie?
|
Je***347;li po jej prze***322;o***380;eniu do innego komputera b***281;dzie to samo - kop jej gr***243;b, bo pad***322; laser od CD.
Nie ten dzia***322;, tak BTW. :] |
Mam problem z nagrywarka Sony DVD RW-Q31A
Problem w tym ze od jakiegos czasu nagrywarka nie widzi mi CD-kow choc plyty DVD widzi i moge normalnie nagrywac oraz odtwarzac. Próbowałem juz zmieniac jej biosa ale nie pomoglo. Mam tez drugi naped w swoim kompie i ten odtwarza CD-ki bez problemu tak wiec to chyba nie wina kompa.Jesli ktos wie co mozna w tej sytuacji poradzic to prosze o pomoc.Z gory dzieki i pozdrawiam
|
Niniejszym przyznaj***281; nieoficjalny tytu***322; "Thread of the day" ! :1miejsce:
:hahaha: |
Cytat:
|
Cytat:
:czar: |
no w***322;a***347;nie, jak widzisz z tego co kolega napisa***322;, to - nie potrafi :haha:
|
od kiedy to PowerDVD potrafi nagrywa***263;? :rotfl:
|
Cytat:
|
Jaki to program do nagrywania tak nagrywa?
|
SONY DVD RW AW-G170A
Witajcie!
nie wiem, moze i bylo juz o tym.......nie moge znalezc . Niedawno musialem zrobic reinstalacje systemu. Po reinstalacji nagrywarka przestala czytac dvd....nie wiem co sie dzieje. Nagrywa na dvd ale mysli ze to cd i na dvd moge nagrac tylko do 700mb. Pro9gram diagnostyczny power dvd pisze ze naped niezgodny ze standardami......... |
Przecie Sony Q12A to OEM Liteona 160P6S :taktak:
A od tego już tylko krok do 165P6S :czytaj: So... :> :mruga: |
ja bym tam wbił PYS3 najnowszy ten twój to chyba jakiś przedpotopowy jest :mruga:
|
Sony DW-Q120A
Witam ! Mam pytanie co do wymiany Biosu w tej nagrywarce na stronie przy moim modelu są podane 3 biosy------PYS2 - 2006/07/06------PYR2 (OEM) - 2006/07/06------PYS3 - 2006/10/26----- http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=6188133733 ------a ja mam PYS1 bo tak podaje mi w nero info tool i nie mam o tym zielonego pojęcia ! Teraz moje pytanie brzmi który bios jet do mojej i czy w ogóle któryś z nich pasuje do mojej nagrywarki ? Bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję !
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/7800/biosus9.jpg[/IMG] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |