![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Panowie
Nie Czytacie Mnie UwaŻnie KaŻdy Film Po Przerobieniu Drdivx-em Chodzi Ok WiĘc Moje Pytanie Jest Skierowane Do Przyczyn Kodowania Qpel I Gmc Żaden Nie MiaŁ W Pierwotnym Kodowaniu Wszystkie ByŁy Kodowane Divx-em V5.xx Ja Po Prostu Szukam Przyczyn PoniewaŻ DuŻo FilmÓw Sam Koduje DopÓki Nie MiaŁem Stacjonarnego To WydawaŁo Mi SiĘ Że Wszystko Jest Ok Vo Na Kompie ChodziŁy PrawidŁowo A Tera CzĘŚĆ Z Nich Mi SiĘ Zacina I MuszĘ Je PoprawiaĆ |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Zajrzyj na www.divx.pl , www.napisy.org i temu podobne fora. Jak znam życie masz bardzo specjalistyczny problem i myślę, że tam szybciej znajdziesz rozwiązanie. 8 )
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.01.2005
![]() |
anasiza - teraz dopisujesz ,że "każdy" ( staram się czytac uważnie ) i moja odpowiedź jest i tak "niezmienna".
Opisałem np. fakt intrleave ( też moze być przyczyną i wtedy DrDivx zbędny). Nie opisujesz , jak robiłeś swoje filmy , ale jak bys je robil np. DrDivx , to nie trzeba ,by przerabiać..... esem - raczej PC ( i Xbox) , jeżeli film ewidentnie nie uszkodzony i nie jakiś HDTV .... to odtworzy na 100% , bo tam nawet sam odtwarzacz ma np.: pomijanie błędnych klatek itp. i sprzet z zapasem W stacjonarce ( przypadek anasiza(i)], chodzi raczej o to co opisujesz z możliwoscią konkretnego DVD/Divx Ps - pamiętem , jak np. na KISSie , gdy interleave bylo typowo ustawione w Virtualdubie , to film poszedł do ..8mej minuty i koniec ( nie mial "mocy" na korekcję audio ,z video - szybka zmiana parametrów i film ..ok. |
|
|
![]() |
|
|