![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zadniem różnica funkcji TQM, ADP oraz ActOPC - to tylko inny bios napisany dla TDK lub NEC to inaczej nazywa, albo się tym nie chwali :) A sprzęt w środku jest ten sam :) |
@kowanski - ale to to widzimy od poczatku tego tematu :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
TDK :) wszystko bezproblemowo wypala no i cicho jak ktoś juz wspomniał... do tego ładny wygląd (mam czarną :)) z poczatku nie nagrywalo mi niektorych nosnikow, po zmianie biosa jest wszystko OK. Polecam!! jeszcze zeby nieco szybciej nagrywała CD-R...
|
Cytat:
|
Problem z nagrywarką 440N TDK
Problem polega na tym, iż chociaż jest możliwość zapisania na płycie DVD-R/RW to udało mi się to tylko w przypadku płyty TDK DVD-RW na wszyskich innych "zapis zakończony niepowodzeniem" na tzw.+ nie ma problemu, czekam na rady, może o czymś nie wiem.
|
skąd bios do TDK 880 N ???
Cytat:
Skąd zassać nowy bios? Jeżeli taki istnieje do 880 N. Słyszałem, że na stronie Singapurskiej TDK są te biosy, ale nie znalazłem. |
Firmware do wersji 1.0A
Sprawdzić ASPI jak nie pomoże => TDK Polska, chwalą się niezła gwarancją |
Cytat:
http://www.nec.co.uk/DVDRW_ND2500.aspx http://www.nec.co.uk/productfile.asp?id=413 A TQM to pewnie dodanie łożyskaa do mechaniki lub np. dodatkowe podkładki pod drgające elementy. Oczywiście to tylko IMHO. Tak czy inaczej mam TDK, ale fakty są faktami. :fiu: |
Cytat:
Może ktoś pomoże? i poda nam link? |
Dvd-rw Tdk
Witam!
PO wypaleniu jednokrotnym przy probie kasowania blad ....nie moge jej skasowac co sie dzieje ? Pozdrawiam! Jawrob |
Hmm... takie 2 punkciki:
1. Z tego co czytałem na niniejszym forum -RW TDK nie są najlepsze... 2. Z tego co czytałem na niniejszym forum zapomnij o -RW, same z nim problemy :) pozdro ! |
Syriusz Nie BĄdŹ Taki I Napisz Gdzie ZnaleŹĆ Inny Bios NiŻ 1,31- Czekamy!
|
Cytat:
Rozmawiałem z TDK Polska i do 880N nie ma nowszego FW niż 1.31. Za nowa jest żeby już był jakiś nowszy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:47. |