![]() |
Cytat:
Ps.Hej ,Czarodzieju jak się w tym topicu postarasz to masz szansę na panienkę ... :haha: i to nawet pokaźnych rozmiarów || |
Cytat:
wielkie kurna dzieki!! nie wiem przy ilu sie robi testy!! co ty tez odrazu wszytko umiales?? raczej chyba nie i jakos nikt cie nie krytykowal ze zle robisz!! iteligent sie znalazl!! po to zapisalem sie na foum zeby sie dowiedzec wiecej o DVD i nauczyc przydatnych rzzeczy.. a nie po to zeys mnie krytykowal za zeczy ktorych nie umiem jeszcze. |
Ilość załączników: 1
umieszcze ten raporcik ale wydaje mi sie ze to wina nedznej plyty i szkoda mojego czasu na nia.
Data/Czas : 2005-07-06 00:21:56 Model : 1-0-0-0 F:LITE-ON DVDRW SOHW-1693S KS09 Płyta : DVD-R , INFODISC-R01 [Infodisc Technology Co., Ltd.] Prędkość : 4x Suma bloków ECC (PI/PIF) : 8/1 Zeskanowany zakres : 0 - 19759812 Liczba próbek : 68241 Błędów : 1114918 PI Maksymalnie : 552 PI Średnio : 3,70 PI Suma : 559316 PIF Maksymalnie : 16 PIF Średnio : 0,06 PIF Suma : 8644 |
Jeez...moze daj sobie spokoj z testami i zostaw je komus innemu, co?
Testy DVD sie robi przy 4x, a CD przy 16x (max 24x) |
Cytat:
Nikt cię nie posądza o kradzież :nie: Mówię tylko o grzeczności Jeżeli AleX69 używa/ł tego avataru dużo dużo wcześniej niż ty W dobrym tonie jest go zmienić Ale to tylko moje zdanie :taktak: Choć myślę, że nie tylko :> BTW A potrafisz udowodnić to, że miałeś to na dysku już hohoho Podaj chociaż trzy dowody ... :czytaj: :> A wracając do tematu: Dwie godziny w kProbe to nie jest norma :nie: I przechodząc do sedna: Istnieje opcja EDYTUJ :czytaj: Która zapobiego pisaniu dużej ilości postów własnego autorstwa - jeden pod drugim Gdyż nie ma takiej potrzeby :nieee: |
.
|
pierwsze testy skonczone na zwyklej CD-R firmy BenQ 700MB wypalanej 40x
|
a wracajac do tematu to test w kProbe robi mi juz z 2 godziny albo lepiej. czy to jest norma??
|
ale jezeli chodzi o moj avart nie wziolem go sobie od kolegi AleX69!! tylko mialem na dysku juz hohoho
|
Cytat:
To taki mały ukłon w stronę kolegi AleX69 :uklon: || |
Cytat:
albo pokryte warstwą ochronną o konsystencji ... butaprenu || Ps.@Xavery - jak masz trudności z wyborem to ja chętnie skorzystam za Ciebie ... wolę te drobniejsze ;) |
akurat stosowane plytki maja do zywotnosci palnika niewiele ;)
Cytat:
|
co do plytek to kupie sobie Verbatimi tak jak polecaliscie i bedzie gites!!
przynajmniej nie bede sie martwil ze mi palnik siadzie za pol roku albo ze plytka po roku jest niewidoczna.. |
Cytat:
Zrób ten test jeszcze raz z prędkością x4, ale nie spodziewaj się rewelacji ponieważ nagrywasz na shitowych nośnikach. Test tak długo ponieważ błedy takie duże jak te dziwki, i palnik to nie jakiś playboy - po prostu sobie z nimi nie radzi ;) ] Ps. Ja też chcę ... no wiesz ;) |
co do slowa dziwki uzytego w mojim poscie. oczywiscie chodzilo mi o slowo DZIĘKI !!!!
wiec jezeli mozecie powrocmy do tematu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54. |