![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2006
![]() |
![]()
witam!
mam pytanie? ktora wersja tego programu jest lepsza? i dlaczego 6.0 czy 7.0 co takiego ma 7.0 czego niema 6.0 chce wlasnie zainstalowac tylko nie wiem ktora wersja lepsza. pzdr. i dzieki z gory |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Siódemka ma inny wyglad, no i oczywiscie wiecej technologi, sa one rowniez nowsze, zalerzy jaki masz sprzet ale przy normalnym domowym kinie nie zobaczysz roznicy, najlepiej samemu potestowac
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2006
![]() |
![]()
mam jeszcze takie pytanie odnosnie wersji 6.0
w konfiguracji/Konfig.głośników mam dostepna tylko pierwsza opcje: (2 Kanały (L/P przod lub słuchawki) a pozostałe mam nieaktywne! co zrobic zeby dało sie przełączyc na 4 lub 5 kanałow ?? pzdr. |
![]() |
![]() |
#4 |
Technik Informatyk
![]() |
Mysle ze program bieze ustawienia ze sterow karty dzwiekowej, tam ustaw 5.1 to i w programie tez bedzie wybor 5.1, osobiscie nie wiem bo nie mam glosnikow 5.1 mam 2.1
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.02.2006
![]() |
hello mam pytanko odnosnie WinDVD 7.0 zainstalowalem wyglad super poprawia obraz ale niemam dzwieku moja karta dziekowa to SIS 7012 co moze byc nie tak w wersji 6.0 wszystko jest ok
|
![]() |
![]() |
#6 |
Technik Informatyk
![]() |
Sprobuj zaaktualizowac sterowniki powinno pomoc, a jak nie no to mozliwe ze windvd 7 moze nie dzialac na twojej karcie, przypuszczam ze to kwestia dekoderow zawartych w windvd7
|
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
|
![]() |
|
|