![]() |
Cytat:
Wiadomo jelsi podliczyc jakos/cena jest krolowa nagrywarek. Piszesz ze Pionner nie ma DL ?? (chodzi o nagrywanie dwuwarstwowe) Na innym twoim poscie przeczytalem ze pionner to dobra nagrywarka Dl - tzn ze pionek jzu w standardzie dl + nie nagrywa? |
Cytat:
Dwusystemowość - to możliwość zapisywania w formacie - i + Oczywiście, że Pionek jest nagrywarką dwusystemową, ale jak do tej pory nie wspiera DL Pokaż no mi gdzie ja takie bluźnierstwa wypisywałem, że Pionek DL nagrywa .....:O |
Cytat:
|
Barte_k to uwazasz ze lepszy bylby Liteon ( w zasadzie 832 jest o 10 zl drozszy :) )
Prosze pamietac iz bedzie to glowny i jedyny naped w kompie nic innego nie mam :) jedynie smutek po moim kochanym Teac'oo Intersuje mnie raczej nagrwyanie filmow (robienie image i zgrywanie na dvd) |
Cytat:
Poza tym nie wiem skąd ta krótka żywotnoąść Liteona 812S/832S się wzięła :wow: Przecież do tej pory nikt go nie zajeździł, a tylko od zabaw z biosami coś niecoś rozkalibrować ^_^ A nawet jeśli .... to serwis Liteona jest tak sprawny, że możesz spokojnie oddać stary model, a ćwiknąć nowy (nowszy - lepszy :D) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tearaz to jestem przez Was w konsternacji ???
Wiec uwazacie ze Liteon bedzie lepszy od Pionnera dla mnie ? Praktycznie cena w sklepach jest podobna miedzy 832 a 107, no moze Lite o 10 drozszy i niby jest dwuwarstwowy :) A filmy sa juz na dwuwarstwowych? |
Ps. To jesli bym kupil ta 832 to bede musial jeszcze sie z biosami bawic i nagrywac okreslonymi plytkami?
Basfy chyba nie sa tanie :( myslalem raczej o plytach z nizszej polki :) |
Cytat:
Zdecydowana większość filmów jest wydawana na dwuwarstwowych i to już od wielu, wielu lat! latet |
A wiec jesli chodzi o filmy to pionerem 107 badz neciem 2005 nie zwojuje?
Jedynie co to Liteon 832 ?? |
Cytat:
Nec ma raczej słabszą korekcję niż Pioneer, a filmy z wypożyczalni są nieraz tak zniszczone, że powodzenia jeśli coś 2500A zrzucisz :taktak: W tej gestii bezapelacyjnie najlepiej spisze się 812S/832S, a patrząc na wyniki wypalania na biosie VS0A staje się faktem, że Litek coraz bardziej dogania czołówkę nagrywania :tak!: |
Wiec jesli kupie tego Litka to pozniej bede musila zmienic bios na ten co piszecie VS0A ???
Litek z tego co teraz wnioskuje waszych postow doskaonale radzi soebie z zabezpieczeniami i elegancko mi przegra film dvd (zrobi image) a pozneij go nagra) Ps. A co myslicie o tym: DVD Lite-on 851S to jest dwuwartwowa czy jakies shit? |
Cytat:
|
wiec z tego co pisze jest gorsza bo nie jest dwu warstwowa ??
Ok ale wracaj do tematu co mam kupic? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:49. |