![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.07.2004
![]() |
![]()
Witam
Właśnie się zarejestrowałem Szukam już od 00:00 na tym forum odpowiedzi na moje pytanie i nic A oto i pytanko: Dzisiaj brat kupił Lite-On DVDRW SOHW-812S Wypaliłem sobie "Shrek 1" i "LOTR: ROTK" (razem 3 DVD). Wypalałem NERO. Wsadzam płytki do stacjonarnego DVD i w Shrek'u 1 pisze coś o złym formacie płytki, natomiast w LOTR3 jest READING i nagle PLAY, patrze na TV, a tu nie ma obrazu, spoglądam jeszcze raz na DVD, a tu STOP no to naciskam PLAY, a tu zaraz STOP i nie ma obrazu. Ide do sąsiada podemną, włączam na stacjonarnym DVD i u niego bez żadnych problemów działa. Myśle sobie "pewnie mam zwalone DVD" i ide do sąsiada obok. U niego też nie czyta, ale... Sąsiad obok wzioł shreka i wypalił w jakiś magiczny sposób i nagle mu działa, niestety ludzkie hamstwo nie zna granic i mówi że sam nie wie jak to zrobił. Może Wy mi pomożecie?? Proszę Was bardzo, brat powiedział że odda nagrywarke jak jutro mu nie wypale filmu tak żeby działał. Dodam jeszcze że na DVD na komputerze u każdego działa. Wypalałem i na DVD-R i na DVD+R. Proszę dajcie mi jakąś odpowiedz albo chociaż linka gdzie moge coś znaleść na takim temat. Jeszcze raz sorki jeśli już ten temat był ale nic nie moge znaleść, jesteście moją ostatnią deską ratunku. PS. Może jednak wymienić wypalarke?? Jeśli TAK to dajcie znać na jaką do 400zł. Ale najpierw powiedźcie mi czemu u mnie nie działają płytki wypalane. Ostatnio zmieniany przez f4llorak : 26.07.2004 o godz. 01:07 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|