![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.06.2003
![]() |
Cytat:
Uważasz, że obiżanie kosztów produkcji nie przyczynia sie do poprawy wyników ekonomocznych firmy ![]() A co do Verbatimów... Dla mnie ta firma zawsze miała renomę. Płytki CD-r Verbatim do dziś uważam za najlepsze (pastel, data life plus). Jednak jakiś czas temu kupiłem 20 szt Verbatim DVD-R printable x2. Miałem wtedy nową nagrywarkę TDK 880n. Płytki te wypalone na tej nagrywarce "przycinały" się w moim Ps2 i w odtwarzaczu dvd. Stwierdziłem, że nagrywarka jest do niczego. Sprzedałem ją i kupiłem Pioneer'a 107. Niestety tutaj także te Verbatimy "szału nie robiły" Od tej pory nie kupiłem ani jedej sztuki płyt dvd-r Verbatim. To było kilka miesiecy temu. Mam jeszcze parę sztuk tych "rewelacyjnych" nośników. Na życzenie mogę dać zrzut z programu dvdinfo.pro tych "ekstra" nośników.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
A miało być o X-Discach
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Cytat:
W/w płytki nagrałem na Lg4020b z prędkością x1x2 Verby i Xdisci x1 na wszelki wypadek.
|
|
|
#4 |
|
Toshiba... :>
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
ja mam X-disc produkowane do VOBISa i sa siwetne nie ma z nimi problemow nagywaja sie wysmienicie ;] i dzialaja na stacjonarym jak i w kompie bez problemow =] i sa w miare tanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.05.2005
![]() |
A co sądzicie o X-Disc Dubel Sided DVD. Na dzień dzisiejszy są to najtańsze DVD dwustronne (około 2,5 zeta), miał ktoś już styczność, warto
![]()
Ostatnio zmieniany przez eklipso : 27.02.2006 o godz. 21:58 |
|
|
![]() |
|
|