![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15 | |||
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.09.2003
![]() |
Cytat:
LiteOn idzie już na ilość sprzedanych egzemplarzy, a nie na jakość. Jeżeli coś tańsze od konkurencji to nie jest to tylko różnica w marce za którą trzeba dopłacić, są to też tańsze "bebechy" urządzenia. Dlaczego inni producenci wykorzystują "bebechy" LiteOn'a ? Na pewno nie dlatego że jest lepszy, ale dlatego że mogą obniżyć koszty produkcji i być konkurencyjni na rynku. Cytat:
A że są droższe, przecież Mercedesa na chodzie nie kupisz za 3000 zł a poloneza już tak. Jeżeli już ktoś wysupła 300 zł to i znajdzie sposób na wysupłanie jeszcze 100 zł aby kupić coś lepszego. Sam też nie miałem pełnej kwoty na moją nagrywarkę, ale pozostałą część wziąłem na raty i mogę się cieszyć czymś lepszym niż LiteOn i nie będę płakał na forum że mój Litek nie nagrywa, że pali mi płyty itp. itd. Cytat:
![]() Prawie zawsze można sobie pomóc odpowiednim programem do łamania zabezpieczeń. Ostatnio zmieniany przez tosli : 02.07.2004 o godz. 08:43 |
|||
![]() |
|
|