![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
avik po angielsku, inna sciezka dzwiekowa w mp3
tak jak w temacie, mam 'cos jakby' rip dvd, nie znam sie na tym i nie bardzo wiem do ktorego dzialu to wrzucic, mam kilka odcinkow anime japonskiego(dokladnie evangelion) ktore skladaja sie z:
samego pliku abc.avi(sciezka dzwiekowa angielska, nazwa abc to przyklad ozywiscie) pliku abc.sub z napisami pliku abc.srt (nie wiem czemu on sluzy) pliku abc.jap.mp3 z japonska wersja dzwiekowa chodzi mi o to by bez podmiany sciezki w virtualdubie moc obejrzec film z japonska sciezka dzwiekowa i nie mam pomyslu jak to zrobic wiem ze to moze lekki OT ale licze na pomoc pozdrawiam CTD |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
sadze ze powinienes to raczej zamiescic na dvd forum wiec zebys nie musial drugi raz tego pisac to przeniose ci tam tego posta
![]()
![]() |
![]() |
|
|