![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2010
![]() |
Nigdy nie wiem, czy napisy będą w 100% dobre czy nie. Czasem są przez cały czas w porządku, czasem rozjadą się raz w całkowicie niedeterministycznym miejscu, a czasem rozjeżdżają się parę razy w ciągu 45 minutowego odcinka.
Aby poprawić synchronizację, musiałbym całość obejrzeć na wyrywki, by sprawdzić, gdzie się rozjeżdża. A oglądanie serialu kryminalnego na wyrywki to tak, jak zaczynanie książki kryminalnej od ostatniego rozdziału, by od razu wiedzieć, kto zabił... Nie przeszkadza mi samo poprawianie synchronizacji w locie. Przeszkadza mi to, że za każdym razem muszę się naklikać i nabiegać. Tylko tyle. /Podtrzymuję swoje pytanie. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
dvd z kamery | rogmanmajkel | DVD-Video | 16 | 26.05.2007 18:48 |
NOSNIKI DVD-R/+R | Jabba the Hutt | Nośniki optyczne | 4458 | 05.08.2005 14:16 |
Zmiana aspect ratio - jak ?? | kovalek | DVD-Video | 1 | 06.10.2004 11:39 |
Zmiana aspect ratio | Salat3 | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 01.10.2004 15:28 |
Fan Speed Ratio - jak to ustawic ?? | Laser | Off topic | 1 | 12.07.2003 10:52 |