Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 14.11.2010, 14:46   #1
Agusia
forumholiczka
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Agusia
 
Data rejestracji: 09.11.2004
Lokalizacja: Ziemia Obiecana
Posty: 3,517
Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
ffdshow a Windows 7

Którą wersję ffdshow najlepiej zainstalować w Windows 7 64 bit ? - tak, żeby jeszcze współpracowała z programem Subedit player. Szukałam trochę w necie i wniosek z tego taki, że jest z tym wiele problemów - stąd moje pytanie tu
__________________
Pozdrawiam wszystkich fanów Toma Waitsa
Agusia jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.11.2010, 23:02   #2
loki7777
Guru
 
Avatar użytkownika loki7777
 
Data rejestracji: 05.11.2004
Lokalizacja: Sligo;)
Posty: 6,181
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Nie uzywam subedita ale ffdshow mam najnowszego, wersja 32bit tez dobrze dziala. Zero problemow z MPC HC i Bestplayer'em 2
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2010, 12:15   #3
o_o
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.06.2008
Posty: 5
o_o w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Najlepiej najnowszą ffdshow . Problemy występują głównie z ustawieniami w ffdshow. W Media Player Classic cinema np aby pojawiały się ikony w zasobniku należy odhaczyć większość filtrów wewnętrznych.
o_o jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2010, 14:59   #4
Agusia
forumholiczka
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Agusia
 
Data rejestracji: 09.11.2004
Lokalizacja: Ziemia Obiecana
Posty: 3,517
Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Agusia ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Wracam do tematu. Można zainstalować wersję 64 bit a do tego haali media splitter 32 bit ( nie znalazłam wersji 64 bit). Nie będzie się "gryzło" ?
__________________
Pozdrawiam wszystkich fanów Toma Waitsa
Agusia jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2010, 20:09   #5
Placio74
VideoAudio
 
Avatar użytkownika Placio74
 
Data rejestracji: 10.04.2005
Lokalizacja: Elbląg
Posty: 218
Placio74 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Agusia Podgląd Wiadomości
...nie znalazłam wersji 64 bit...
Instalka zawiera obie wersje - 32-bit i 64-bit.
Nie miałem okazji sprawdzić na odpowiednim systemie (64-bit) czy instalowane są obie wersje czy tylko jedna.
Nie wydaje mi się by coś miało się 'gryźć'.
__________________
VideoAudio.pl - Serwis o technologii wideo & audio
Placio74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2010, 03:36   #6
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Odtwarzacze 32 bitowe korzystaja z kodekow 32 bitowych i analogicznie natywne 64 bitowe. Dlatego mozna miec zainstalowany podwojny zestaw kodekow.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Aktualizacje Windows 98/Me/2k Piterniel Off topic 4 05.06.2005 22:54
Projekt Freeware Calme Komputery 0 16.05.2005 20:31
MS Windows AntiSpyware kraluk Off topic 13 09.01.2005 15:33
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć memorando Komputery 1 17.05.2003 10:41
ubdate do Easy CD Creator kubek Napędy optyczne CD 3 01.03.2002 16:59


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.