![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2006
![]() |
Jak wyłączyć napisy w rmvb???k-lite codec pack
Witam!!!!
Mam problem z napisami w rmvb które wklejają się automatycznie.nie moge ich wyłączyć klikając na ukrycie napisów.próbowałem w ustawieniach kodeka ale nie mogłem sie połapać.jeżeli taki post już był to prosze o linka bo szukałem i nie znalazłem. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Jeśli napisy są wklejone na stałe to ich nie wyłączysz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2006
![]() |
Chodzi mi o wy***322;***261;czenie napis***243;w w rmvb gdy film jest odtwarzany i napisy nie s***261; wklejone na sta***322;e tylko s***261; w oddzielnym pliku tekstowym.
Po w***322;***261;czeniu funkcji hide subtitle(czy podobnie) w pasku start po prawej stronie snapisy nadal si***281; wy***347;wietlaj***261;. I teraz wiem ***380;e jest mo***380;liwo***347;***263; wy***322;***261;czenia tych napis***243;w tylko nie wiem jak i nigdzie nie znalaz***322;em odp. Z g***243;ry dzi***281;i za odp. Pozdrawiam!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Jestes pewien że nie są wklejone? To że są w oddzielnym pliku nie oznacza ze nie mogą być też wklejone przezuc je do innego katalogu i sprawdź. Nie masz przypadkiem jakiegos oddzielnego programiku zainstalowanego do napisów w rodzaju vobsub?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
wywal k-litea - instalnij ffdshow , tam z napisami nie ma problemu, włączasz lub wyłączasz dodawanie ich
![]()
![]() |
#6 |