![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.06.2006
![]() |
hejo, mam taki oto problem: mam denona 1720 i odwieczny problem z napisami w divxach. Post***281;puj***281; zgodnie z instrukcj***261; opisan***261; przez moderatora i wszystko jest ok (nawet do kilku film***243;w uda***322;o mi si***281; wgra***263; napisy), jednak przy wi***281;kszo***347;ci wyst***281;puje ten sam problem. Po naci***347;ni***281;ciu przycisku mux... po d***322;u***380;szej czwili na kr***243;tko wyskakuje taki oto komunikat:
track is not dx50 vbv test skipped files encoded with, gmc, qpel, mpeg qantizition or files that exceed the vbv limitations will not playback properly on divx certificed hardware devices. make sure you selected theproper divx profile within the divx codec during encoding to ensure proper playback and interoprability on hardware. Czy co***347; jest nie tak z kodekami na moim pc? Mam k-lite codeck pack 2.27 full Czy mam zainstalowa***263; jakie***347; oryginalne kodeki divx? prosz***281; o pomoc pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
|