Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.06.2006, 18:13   #22
trocki
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.06.2006
trocki w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hejo, mam taki oto problem: mam denona 1720 i odwieczny problem z napisami w divxach. Post***281;puj***281; zgodnie z instrukcj***261; opisan***261; przez moderatora i wszystko jest ok (nawet do kilku film***243;w uda***322;o mi si***281; wgra***263; napisy), jednak przy wi***281;kszo***347;ci wyst***281;puje ten sam problem. Po naci***347;ni***281;ciu przycisku mux... po d***322;u***380;szej czwili na kr***243;tko wyskakuje taki oto komunikat:

track is not dx50
vbv test skipped

files encoded with, gmc, qpel, mpeg qantizition or files that exceed the vbv limitations will not playback properly on divx certificed hardware devices. make sure you selected theproper divx profile within the divx codec during encoding to ensure proper playback and interoprability on hardware.

Czy co***347; jest nie tak z kodekami na moim pc? Mam k-lite codeck pack 2.27 full
Czy mam zainstalowa***263; jakie***347; oryginalne kodeki divx?
prosz***281; o pomoc
pozdrawiam!
trocki jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: