![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2009
![]() |
Napisy w The KMPlayer
Witam,
Mam taki problem, że po połączeniu ścieżek audio, video i napisów programem mkvmergeGUI z zaznaczoną opcją dzielenia pliku (dzielę około 8GB na dwie części), gdy chce obejrzeć jeden z filmów, które mi powstały, to w obu filmach za każdym razem nie ładują mi się automatycznie napisy, które wcześniej wrzuciłem do mkv. Sprawdzałem w ustawieniach i nie wiem jak to zmienić. Chodzi mi tylko o to, żeby film odpalał się razem z wmuxowanymi mkvmerge'm napisami. Dodam jeszcze że po podzieleniu wszystkiego, gdy wyciagam sobie napisy z mkv i ładuję je w kmplayerze jako napisy zewnetrzne to wszystko dziala poprawnie. Czy ktoś może pomoć? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[KOMENTARZE] XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | DivX, Xvid, Matroska i inne | 56 | 05.12.2010 18:44 |
Napisy w ConvertXtoDVD i brak synchronizacji | Duris | DVD-Video | 1 | 04.02.2009 21:15 |
DVD-LAB Pro, szare napisy i DVDSubEdit | Cygan | DVD-Video | 0 | 14.07.2006 22:12 |
XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | FAQ | 0 | 22.03.2006 19:37 |
DVD Maestro + napisy problem (zawansowany) | Qbin2001 | DVD-Video | 3 | 20.03.2004 11:32 |