![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
Problem Z Programem Dvdrip 1,1
Witam wszystkich na tym forum
Jest to mój pierwszy post więc prosze o trochę wyrozumiałości w mich pytanich Niedawno kupiłem sobie odtwarzacz DVD THOMPSON który ma czytać DIVIX i czyta ale ma problemy z napisami (nie może ich rozpoznać) Dowiedziałem sięże można za pomocą programu DVDRIP 1,1 zamieszczonego na płycie gazety "KOMPUTER EKSPERT" przerobić to w taki sposób że napisy zostaną wklejone do filmu i zapisany cały film w fomacie VCD lub SVCD Wszystko jest dobrze do pewnego momentu (do 10-20% całej przeróbki) wtedy pojawia się komunikat " TOO MUCH AUDIO SAMPLES" i koniec. Prosze jeżeli ktoś wie co z tym zrobić prosze o wskazówki HELP, HELP, HELP!!! pozdrawiam Jarek |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie znam tego softu o ktorym ty piszesz, ale:
- samego divx mozesz przerobic za pomoca np virtualdub tak, zeby dokleic do niego napisy - szyko latwo i przyjemnie (do napisow potrzebujesz wtyczke) - w manualu tego thomsona zobacz jakie formaty napisow obsluguje - szybciej sie przerabia same napisy - a moze lepiej juz przerabiac na dvd? ![]() - latwiej i napisy na stale - nero vision express w czasie konversji korzysta z filtrow - wiec wystarczy napisy nalozyc filtrem (np ffdshow ma takowy) i dac konwersje w nve - napisy zostana doklejone |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|