![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Podkładanie napisów do plików AVI
Witam!
Mam filmy w formacie AVI, oddzielnymi plikami napisów w formacie txt. Kiedy oglądam na laptopie, to oczywiście nie ma problemów. Chciałbym jednak mieć możliwość oglądania ich na telewizorze - oczywiście z pamięci przenośnej. Czy ktoś zna jakiś DZIAŁAJĄCY program do podkładania napisów? Znalazłem w sieci coś takiego: pclive.pl/porady-komputerowe/audiovideo/wklejanie-dodawanie-napisow-do-filmu-avi-recomp.html Niestety, ten program jest do bani, albo robię coś nie tak - aczkolwiek nie wydaje mi się. Wypełniam wszystkie pozycje w tabelce, wybieram pliki, które mają być poddane obróbce, i program startuje. Jednak niedługo po starcie program się zatrzymuje i wyświetla się jakiś komunikat o błędach - dla mnie równie dobrze mógłby być po chińsku ![]() Z komentarzy na stronie z tym programem wynika, że nie tylko ja mam z nim problem, ale nie działał także u wielu innych użytkowników. Czy ktoś zna zatem jakiś pewny program do takiej operacji? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
Ehmmm...
Dzięki za link, ale z tym programem też jest coś nie tak - nie da się go zainstalować. Po pobraniu klikam, żeby go otworzyć i zainstalować, pojawia się standardowy komunikat o próbie dostępu obcego programu, itd. i pytanie o zezwolenie. Klikam zainstaluj i pojawia się na sekundę czarna ramka/kwardat - coś jak okienko edytora - i zaraz jest koniec, bez żadnego komunikatu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
napisy, podkładanie napisów |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[KOMENTARZE] XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | DivX, Xvid, Matroska i inne | 56 | 05.12.2010 18:44 |
Problem z łączeniem plików AVI | duni | DivX, Xvid, Matroska i inne | 2 | 12.01.2006 16:50 |
nagrywanie plikow mpeg i avi na plyte | klysek | Napędy optyczne CD | 1 | 11.02.2003 16:11 |
łaczenie plikow mpg, avi | makgajwer | Off topic | 1 | 03.07.2002 08:34 |
Odtwarzanie plików z rozszerzeniem dat lub zamiana ich na inny format np. avi | ziut22 | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 27.06.2002 10:12 |