![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Jak z filmami i kopiami PS2 na nagrywarkach?
.
![]() Jak z filmami DVD - czy kopie chodzą na odtwarzaczach stcjonarnych? ![]() Ciekaw jestem także jak wygląda robienie kopii zapasowych gier DVD PS2 na tych nagrywarkach. ![]() No i nosniki - jak sa rozpoznawane płytki datex? 8) 8) 8) ![]() Ostatnio zmieniany przez baski : 02.03.2003 o godz. 20:19 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Wiem że juz trochę było....
.
![]() Wiem,że juz trochę było dyskusji na te tematy ale czy moge Was prosic o krótkie podsumowanie doświadczeń? Dzieki 8) 8) 8) Zbieram kase i dalej nie wiem co kupic............ ![]() . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Z tego co wiem z kopiami gier z PS2 nie ma zasadniczo problemu.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.01.2003
![]() |
A jak to jest czy gry nagrane z orginału , chodza na ps2 czy tez musze miec czipa w konsoli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio najbardziej popularny The Ripper.. ![]() 8) 8) 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Mesiash jest jeszcze lepszy
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() No właśnie szukam informacji porównawczej tych chipów w necie - masz jakies adresy? chetnie poczytam - dzięki. 8) 8) 8) . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
metoda dzialania obydwoch chipow jest taka sama roznica polega na tym ze messiah ( orginalny) nie wspolpracuje z konsola v7 (nizsze modele obsluguje bez problemu , a ripper lapie wszystko czyli od modelu v3 do v7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
.
![]() Czy konkretny model nagrywarki albo nosnika ma wplyw na kompatybilnosc z PS2 (z chipem)? Chodzi mi glownie o opinie uzytkownikow Pioneera i Sony... Jakich plytek uzywacie do backup'u? Pozdrowka 8) 8) 8) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
PS2
.
Czy ktoś z użytkowników tego Forum w ogóle próbował robić kopie bezpieczeństwa PS2 u uruchamiał na konsoli z chipem? Będę wdzięczny za opinie! ![]() 8) 8) 8) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
moge ci tylko odpowiedziec na temat pioneera:kopie bezpieczenstwa z tej nagrywarki odtwarzane sa bez problemu na ps2 chodzi mi o A-05 ,mialem wczesniej A-03 i tez nie zauwazylem wiekszych problemow, poza kompatybilnoscia nosnikow. Jedyna kwestie jaka trzeba wziasc pod uwage w tym temacie to to ze czytnik ps2 nie jest najlepszej jakosci i trzeba zainwestowac w lepszy nosnik . No i do wspolpracy potrzebny jest modchip.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|