![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2004
![]() |
![]()
Zanim zostane zbluzgany ze czemu taki watek wyrzucam na DVD/VCD Forum prosze o przeczytanie tresci
![]() Otoz podlaczylem nagrywarke DVD (LiteOn LDW-851S), przy okazji zainstalowalem jakies tam programiki (DVD Decrypter, DVD Shrink) i chyba nic wiecej.. No jeszcze jakis program do drukowania etykiet cd (MediaFACE). I tu sie pojawil problem, nagle DIVX'y przestaly chodzic, nie wiem dokladnie czy to wina nagrywarki bo dzien pozniej sie zorientowalem o tym. Czy ktos mial taki przypadek juz wczesniej ? Oczywiscie kodeki odinstalowywalem sciagalem nowe etc itp itd ![]() ![]() pozdrawiam P.S. To jak to jest lepsze sa + czy - do kopii filmow DVD ? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Nic nie dziala.
Kodeki jakis pack (FFdshow), ale wywalilem go i sciagnelem divx z www.divx.com tez nie dziala ![]() Myslalem ze moze jakis wirus, ale skanery (lacznie ze skanerem Online aktualna baza danych..) nic nie wykrywaja. Otwieram film przykladowo BestPLAYEREM i widze 'zamkniety' a plik/wlasciwosci o dziwo wogole okienko sie nie pojawia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Pewnie masz niezły bałagan w systemie (czyszczenie/format by sie przydał), poza tym do odtwarzania filmów mpeg-4 plecam własnie ffdshow (+AC3filter dla audio) i NIC więcej - powinno chodzic wszystko.
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Ok juz wiem niby w czym problem, NIE mam pojecia jak to naprawic
![]() Otoz mialem program avi splitter ktory chcialem wywalic z kompa i z rejestru by na nowo korzystac z 30 dniowej wersji ![]() wiec w rejestrze wywalilem wszystkie klucze i wartosci zawierajace avi splitter.. To bedzie pewnie to ;( Bo jak sobie przypomne to tam byl i mpeg splitter itp... a ja wywalalem bezlitosnie F3 (znajdz) / wywal ;P Jest jakas deska ratunku na to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|