![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.03.2004
![]() |
heh :)
walczylem walczyle i cos wywalczylem
![]() jesli chodzi o AC3 to dalem niezla gafe przez moja nieuwage, juz po save&encoding jak sie ustawia just mux wybieralem plik z AC3 i po wybraniu nie zwrocilem uwagi ze przelacza mi sie na mp3 i ze musze jeszcze raz zaznaczyc just mux i dopiero dodac zadanie :/ Natomiast jesli chodzi o rozmiar koncowy plikow to sam juz nie wiem o co chodzi. Niby jest lepiej niz wczesniej mialem bo jak ustawie te 1400 to ok 1400 jest (czyli wszystko wporzo) ale juz 2 razy jak dawalem po 800 to robilo mi po jakies 740 ![]() Jesli chodzi o GK to dopiero zaczynam, wczesniej zrobilem w nim z 3 filmy ![]() Jesli mozna to mam odnosnie GK jedno pytanie: czy jak ustawie smart crop all i mam aspect erroo np: 0,5 to czy moge tak zostawic czy kombinowac zeby bylo jak najblizej 0 (oczywiscie biorac jeszcze pod uwage rozdzialke i bits/pixel?? Dzieki za pomoc Pozdrawiam i smacznego jajka zycze oraz mokrego dyngusa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|