![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
witam.
problem tak jak w temacie. korzystam z kodeków ffdshow i real alternative i bez wzgledu czym odtwarzam filmy w formacie rmvb czasami startują i zatrzymują sie popewnym czasie gdzie dźwięk nadal zasuwa lub obraz staje od razu a dźwiek i czas filmu jest zliczany. odpalałem media player classikiem, subeditem i kilkoma innymi , zawsze to samo. w menagerze zadań odpalony film w 100procentach obciąża procka (ath 3000+@2430MHz 1,5 GB ramu i gf7600 gt więc powinno śmigać jak szalone) ps. filmy nie są uszkodzone(sprawdzone na innym kompie) ps2. inne formaty zasuwają bez żadnych problemów pomoc = reputka ![]() ech, nikt nie ma pomysłu jak to rozwiązać?
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 17.11.2007 o godz. 00:43 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
wywal wszystkie kodeki, zainstaluj klite mega codec pack
![]() |
#3 |
kewlarowy serwomechanizm
![]() |
dzięki za poradę...ale chyba żartujesz, że mam ten mega pak kodeków zainstalować? przecież w systemie zrobi mi się straszny śmietnik, bo niestety klite to syf, ffdshow tworzy wirtualne kodeki nieingerujące zbytnio w system i jest raczej najmniej inwazyjny...nie, dzięki
![]() ps. a z kodeków mam tylko ffdshow i real alt....wiec jest tego malusio ![]()
![]() |
#4 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
innej porady nie dostaniesz
jak sobie wyobrazasz rozwiazanie Twojego problemu bez proby przeinstalowania kodekow?
![]() |
#5 |
kewlarowy serwomechanizm
![]() |
zrobiłem to inaczej, wywaliłem real alternative, a zamiast tego wrzuciłem real media player
![]()
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2007
![]() |
Myślę że odinstalowanie kodeków i wgranie real alternative rozwiązałoby problem. Bez konieczności instalowania Real Playera.
![]() |
#7 | |
kewlarowy serwomechanizm
![]() |
Cytat:
problem rozwiązany więc nie ma sie co wiecej wypowiadać.
![]() |
![]() |
|
|