![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2008
![]() |
prosba o pomoc
witam
prosze o pomoc prosze mi odpowiedziec jaki program jest najlepszy do konwersji z formatu rmvb do avi,divx itp.oraz jaki program z juz przetworzonego rmvb do np.avi na dvd stacjonarne posiadam program Ultra RM Converter oraz ConvertXtoDvd 3 ale mam problem po konwersji z rmvb do avi czy divx nastepnie z avi na dvd dostaje komunikat iz plik nie jest mozliwy do odtwarzania na stacjonarnym dvd brzmi tak:zawartosc pliku dvd-video zostala dodana do takiego typu kompilacjiz ktorej nie uzyska sie dysku zgodnego z dvd-video.aby uzyskac dyski zgodne ze stacjonarnymi odtwarzaczami dvd-video uzyj kompilacji dvd-video nie wiem w czym tkwi problem wiec bede wdzieczny za wszelkie porady i za sugerowanie odpowiednich programow pozd.sianko9 Ostatnio zmieniany przez sianko9 : 08.10.2008 o godz. 19:13 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Prośba o pomoc Liteon +Win98SE | klatoo | Napędy optyczne CD | 4 | 30.04.2003 08:34 |
Prosba o pomoc | Boger | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 6 | 19.04.2003 17:32 |
ogromna prosba teac x40 ogromny problem | vadzilla | Napędy optyczne CD | 9 | 09.04.2003 11:12 |
Prosba o pomoc - Feurio psuje plyty. | wojtek | Napędy optyczne CD | 2 | 16.02.2002 08:09 |