![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
filmy DVD + polskie napisy txt z dysku
Mam kilka filmów dvd zakupionych za granicą. Ale niestety nie mają one polskich napisów. Więc ściągnąłem napisy z internetu. I tutaj się zgubiłem. Programy do odtwarzania filmów DVD: PowerDVD, czy WinDVD nie radzą sobie z odtwarzaniem napisów txt. Więc co mogę zrobić??
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arpa Kolla Player
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
AdvancedNet.pl - hosting
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Pojedyncze VOBy to ka***380;dym niemal playerem otworzysz.
|
|
|
|
#5 |
|
AdvancedNet.pl - hosting
![]() |
Oczywiście, że otworze każdym innym playerem. Ameryki to nie odkryłeś
![]() Ale co z tego, jak nie włącze w takim playerze napisów txt. Reetou napisał, że program Arpa Kolla Player potrafi odtworzyć film dvd i napisy, ale jakoś nie mogę odtworzyć żadnego filmu. Ostatnio zmieniany przez chris996 : 24.02.2007 o godz. 22:22 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2007
![]() |
Polskie napisy dolozone do DVD ogladanego na komputerze
więc... wracamy do punktu wyjścia: czy jest sposob, zeby do odtwarzanego filmu z plyty DVD powiedzmy nabytej poza Polską podlozyc napisy polskiej wersji jezykowej - najlepiej te typu TytulFilmu.txt dostepne w internecie swietnie sprawdzajace sie z plikami avi. Bardzo prosze o konkretne sprawdzone i działające rozwiązania - nie te typu rady z Arpa Kolla Player który to niczego nie odtworzy ani nie pokaże - tez sprawdzilem - nie dziala z plytami DVD
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Cytat:
![]() Format napisów srt ![]() Cytat:
Nie wiem, może ma problemy z najnowszymi zabezpieczeniami, ale generalnie powinien odtworzyć wszystko to, co w ogóle da się obejrzeć na komputerze. A pojedynczych VOB nie odtwarza - ale pytałeś o film DVD, a nie o VOB... |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
AdvancedNet.pl - hosting
![]() |
Cytat:
Mam dość pokaźną kolekcję filmów DVD zakupionych z zagranicy i mi one nie działają. Natomiast chociażby program PowerDVD odtwarza flimy bez żadnego problemu. Program Arpa Kolla Player poprostu jest beznadziejny, bo nawet nie potrafi odtwarzać pojedynczych vobów, co potrafi każdy inny program do odtwarzania filmów z kilkoma wyjątkami.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|