![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
overburning i jakie plyty
Mam pytanie odnosnie nadpalania. Chce nagrac Star wars Episode 6 jednak zajmuje on 713 MB. Platinium nie chce tego przyjac. Moze macie jakis pomysl jaki nosnik zastosowac. Nagrywam na teac w58 wiec overburning posiadam.
Z gory dzieki za szybka odpowiedz. Sobi |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Na pewno na BASF 80 min zmiesci sie (max mozna 82:12)
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Na VERBATIM Data Life Crystal 700 MB też zmieścisz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a ja ci polecam takie tanie plytki LEAD DATA napisze dokladnie tak jak na nich:
LEAD DATA CD-R recordable compact disc 80 min 700-730 MB Silver Blue Professional Jak to zobaczylem to pomyslalem ze w gumki se leca ale kupilem dwie na probe no i co oto uzyskana z nero cd speed maksymalna dlugosc nosnika 83:07:05 co daje 730,527 MBjak na razie wypalilem na takiej 712 MB ale za chwile sprobuje wcisnac film 723 MB jak sie uda to dam znac
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
mam NERO 5.5.7.2 pod XP nagrywam CD a dlugosci filmow 749MB max , OB mam ustawione na 92:30..
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
i jeszcze na jakich plytach, tylko AKOSS ( jak dostane) i TDK....700MB, a i wszystko dziala, bo ogladam filmy..:-)
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Silver Circle - spokojnie wchodzi 730MB...
|
|
|
|
|
#8 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wedlug obietnicy nagralem 724mb na koniec wyskoczyl blad niemozliwosci zakonczenia dao
ale kto by sie tym przejmowal filmik chodzi od poczatku do konca bez problemu teraz zarzucam 715 MB juz spokojniej ale kusi mnie sprobowac wrzucic full czyli 730 MB heh no to by wtedy sie dzialo ) chyba by mi laser z boku plyty wypalal ) po kancie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#9 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Jestem jeszcze nowy w tych sprawach ale znalazlem (pewnie jak wszyscy) cos takiego jak "Overburning test" w nero cd speed tam mozesz sprawdzic o ile mozesz nadpalic cd.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Jestem jeszcze nowy w tych sprawach ale znalazlem (pewnie jak wszyscy) cos takiego jak "Overburning test" w nero cd speed tam mozesz sprawdzic o ile mozesz nadpalic cd. ( na platinum 80 wyszlo mi ze zmiesci sie jakies 88 minut).
|
|
|
![]() |
|
|