Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.10.2002, 09:36   #1
dario1
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.10.2002
dario1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy 800mb

Mam problem i nie wiem jak go rozwjązać.?Moja nagrywarka Teac W524E ma problem w programie Nero Express 5.5.9.OEM,nagrac plyte 800MB,(wiem bo sprawdzałem na stronie cdrinfo ze ten model ma opcje nagrywania plytek 800megowych)wiec moze ktos mi powie jak to zrobic?
dario1 jest offline  
Stary 21.10.2002, 09:41   #2
Yahol
Gość

Wpisz w wyszukiwanie; overburning, dostaniesz ok.1000 postow, nie warto tego powtarzac. Nawet ze zdjeciami.

Stary 21.10.2002, 09:44   #3
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zdaje sie ze w nero express nie da sie wlaczyc overburningu, glowy nie dam bo nie bawilem sie tym badziewiem. Po prostu przelacz to na normalne nero i bedzie oki. Poczytaj faqa na stronie i o overburnie albo jak radzi Yahol poszukaj we wczesniejszych postach.
Stary 21.10.2002, 11:25   #4
Yahol
Gość

Re: 800mb

Cytat:
dario1 napisa***322;(a)
Mam problem i nie wiem jak go rozwjązać.?Moja nagrywarka Teac W524E ma problem w programie Nero Express 5.5.9.OEM,nagrac plyte 800MB,(wiem bo sprawdzałem na stronie cdrinfo ze ten model ma opcje nagrywania plytek 800megowych)wiec moze ktos mi powie jak to zrobic?
Przepraszam, w Expresie nie da sie uruchomic overburna, musisz przejsc do normalnego Nero.
(jak sie nie daje uruchomic normalNero, wpisz inny numerek)

Stary 21.10.2002, 12:08   #5
bossbar
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.10.2002
bossbar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking

w Nero express da sie ustawic overburning bez żadnego problemu:Wiecej>Konfiguruj>Ustawienia zaawansowane>Zezwalaj na overburning.I po robocie:cool:
bossbar jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: