![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.11.2002
![]() |
![]()
Cześć. Mam mały problem z plikiem .iso Otóż mam plik MoHAA.iso.exe , któremu zmieniam końcówkę na .iso Wczytuję wszystko tak jak potrzeba w Nero, ale po wypaleniu CD okazuję się, że na płycie nic nie ma. Pusto. Tak jakby nic się nie wypaliło, ale we właściwościach pisze, że obszar zajęty to 698 MB (CD ma pojemność 700) Nie wiem co jest grane. Tak sobie myślałem, że może po prostu muszę kupić pojemniejszą płytę, bo niby podczas ściągania pliku z KaZaA pisało, że ma on 713 MB, ale kiedy leżał już na dysku, to zajmował właśnie 698 MB. W Nero we właściwościach pliku pisze 698 MB (713 910 KB). Więc w końcu mam nagrywać ten plik na 700 MB czy na 750 ? Dodatkowo kiedy już miałem wypalać płytę wyskoczył komunikat, że Finalize CD nie zostanie przeprowadzone, bo jest za mało miejsca na CD, ale kliknąłem żeby nie Finalizował i płytę wypaliłem. Czy właśnie z tego powodu jest ona później "pusta" ? Możliwe iż dla was sprawa będzie oczywista, ale ja po raz pierwszy nagrywam .iso dlatego chciałem się upewnić. Bardzo proszę o pomoc. Aha w WinOnCd jest tak samo, to znaczy tam nie wyświetla się komunikat, że mam za mało miejsca na CD, ale po wypaleniu płyta jest pusta.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|