![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2005
![]() |
![]()
Od tygodnia próbuję się zdecydować na zakup jednej z tych nagrywarek DVD. Obie są ponoć "bardzo ciche". Obie dobrze nagrywają. NEC nagrywa "ponoć" na każdej płytce, Liteon za to łamie wszystkie Safedisc (z 2.60 NEC sobie nie radzi?). I co najgorzsze na aukcji interentowej obie są w tej samej cenie !!! I teraz jestem trochę zagubiony... nie wiem który sprzęt cechuje się większą bezawaryjnością? Który jest faktycznie cichy? I w końcu: którą nagrywarkę wybrać ? W sumie mi zależy najbardziej na tym żeby:
1.Burner nie zepsuł się za szybko (10-12 płytek tygodniowo) 2.Nagrywał dosyć dobrze na każdym rodzaju płytek (tych tanich też) 3.Był w miarę cicha 4.umiał zrobić kopie dla ps2 i ją nagrać Zadaję pytanie gdyż tak naprawdę w sieci, nie mówiąc już wogóle o polskiej częsci, trudno jest znaleźć jakieś takie porównanie, żeby były wypisane minusy i + sprzętu ( w komentarzach do sprzętu na cdrinfo jest parę tych +/- ale to troszkę mało) - a jedynie tony tabelek i ultra naukowych testów. "Conclusion" są mało jasne. ![]() pozdrawiam :cool: |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|