![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
Audio - TDK Speed-X - długo...
Mma problem nagralem płyte z muzyka na płytce TDK Speed-X, nagrywarka LG CD-RW CED-8080B. I wkładająć płye do czytnika musze odczekac ok 2 min zanim zacznie grac. Nagrywalem juz wczesniej juz na takich płytach i wszystko bylo dobrze. Nie wiem czym jest to spowodowane. (nagrywam na Nero 5.5.10.20)
Jeszcze chciałem dodac ze to nie jest cisza, wieza poprostu odczytuje plyte (szuka sciezki czy cus...). Patrzac na płyte i porownujac z innymi plytani audio mozna zauwazyc ze sciezka zaczyna sie znacznie dalej niz na innych płytach (nie wiem czy to ma jakies znaczenie) z gory dzieki za pomoc Ostatnio zmieniany przez domson : 19.06.2003 o godz. 07:59 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pojecia nie mam co to - a moze mi powiesz czy na tej plycie starales sie umiescic cdtext?
i jakie masz aspi...? mialem podobny objaw (do tego dochodzilo tez to ze moj discman nie byl w stanie odczytac plyty tylko rzucal glowica jak szalony) jak moj tdk 121032a zaczal sie konczyc... i go wywalilem
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
ta, wpisalem cd text ? moze to byc wina tego ? zawsze wpisywalem i gralo jak masełko...
|
|
|
|
![]() |
|
|