![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2003
![]() |
Automatyczne nagrywanie
Poszukuje programu (lub programów), który umożliwi zautomatyzowanie procesu nagrywania konkretnych plików z HDD z poziomu windowsa, w taki sposób zeby możliwe było dodanie tego procesu np: do harmonogramu zadań (co spowoduje bezobsługowość wyzej wymienionego procesu) i nagrywanie w konketnym, zadanym czasie.
Wszystkie moje próby z różnymi programami kończyły sie fiaskiem, gdyż zawsze było o jedna kliknięcie myszka za dużo ![]() Będe wdzieczny za jakiekolwiek wskazówki dotyczące innego softu lub modyfikacji istniejących ! ! !
Scio me nihil scire wiec nie jest tak ze mna najgorzej ![]() ------------------------------------------------------- MSIKT3UltraARU/AthlonXP1446@1882MHz/512MB_RAM/HDD~200GB/WindowsXPProfessional/GF4Ti4200_128MB/CDTeac-540E/CDRWTeac-W552E |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Ja tak poza twoim tematem...
Zastanawia mnie dlaczego... ...dla wygody? ,czy z braku czasu..? ...niestety ja nie słyszałem o takich "bezklikowych" procesach nagrywania ...8) Może ktoś inny z forum ...odpowie ,sam jestem ciekaw... ![]()
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
proponuje plytke w direct-cd / MRW i dodac polecenie copy do harmonogramu
potem po zapelnieniu plytki mozna ja na cd-r przegrac |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 02.11.2002
![]() |
Re: Automatyczne nagrywanie
Cytat:
Kiedyś bawiłem się programem pod linuxem, cdrecord. Miał on wtedy także wersje pod windowsa. W pakiecie dołaczony jest program do tworzenia obrazu ISO dysku, nazywa sie chyba mkisofs. Napisanie odpowiedniego pliku wsadowego i umieszczenie go w hormonogramie rozwiąże Twoj problem. Teraz nie mogę wiecej pomóc, bo dawno nie uzywałem cdrecord-a.
![]() |
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() P.S. Fajny Nick TOM-BRODA ![]()
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
program, ktory moze przejac to co ma robic jako paramatry w linii polecen -> skrypt odpalajacy sie o zadanej porze.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Automatyczne nagrywanie
Cytat:
1. WinBackup - dziala swietnie 2. NTI Backup Now - rowniez dziala bardzo ladnie osobiscie polecam ten 1 - robi wiele wiecej niz potrzebujesz mozna go ladnie zaprogramowac i robil wszystko automatycznie nie musisz nic klikac a jedynie pamietaj o tym by CD bylo w nagrywarce i nic poza tym
![]() |
|
|