![]() |
..wiesz, sam nie wiem co się teraz dzieje
właśnie nagrałem 1 MB plik z prędkością 4x, bez multisesji,w trybie DAO, zamykając płykę !!! Bez błędów. Wcześniej (na starym biosie) też tak chyba próbowałem i nie działało. Przed chwilą chciałem wgrać oryginalny bios 1.0B (mając wersję B) i pisało że "The firmware of your drive doesn't need to be updated". Wcześniej przy wgrywaniu wersji K (mając już K) nie było żadnego problemu!!! Czy to coś oznacza??? nie, co nie?? :) spróbuję tak samo nagrać coś większego, tak jak wcześniej. |
Cytat:
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet |
suck...2% i męczy się :( i męczy, i męczy
BŁĄD!!! error fixation? ...spróbuję z CDRW |
update poszedł bez problemu :):):):)
zaraz decydujący moment nagrywania...czy będzie płacz i zgrzytanie zębów??????? |
Cytat:
program wywali ci info ze nie ma napedu do sflashowania.jak go rozpozna poprawnie to dalej dziala tylko oryginalny flasherek teac'a. mam nadzeje ze przeczytales info plikow txt pzdrwm Nikita_Bennet |
a wiec po kolei.
pytales na prova czy mam jakies pomysly? bios masz ponizej, czyszczenie owszem i nie plyta czyszczaca, nie uzywaj tez spirytusu salicylowego itp (jakiegos gowna z domieszkami). sprawdz te nagrywarke w innym (sprawnym) kompie (wykluczasz rozwalenie kanalu ide, awarie tasmy ata, zle polaczenie napiecia - u mnie bylo to ostanie). mniemam ze znasz sie nagrywaniu i problemy z aspi, gryzacym sie softem do nagrywania znasz i nie jest to zaden z nich. czy latwa jest zamiana w biosie - tak! o ile bawiles sie kiedys cheatowaniem grach dosowych jakimkolwieg hexedytorem pzdrwm Nikita_Bennet |
zaraz się okarze...mam nadzieje że się jeszcze dzisiaj odezwę. Jeśli nie to miałem mały wybuch ;-)
|
Ilość załączników: 1
oto i biosik - prosze o nfo czy zadziala bo ne kce dzisiaj flashowac mojej spawary na wersje K i robic jesj powrot na B - czemu - mam troche do wypalenia
|
Cytat:
Nie chce porownywac roznych marek bo zaraz bedzie burza, ale moje ogolne wrazenie o Teacu, jest takie, ze jego dni juz minely - BEZPOWROTNIE niestety. |
...tnx, a tak a propos to skomplikowane jest to co robisz, czy wystarczy coś tylko odblokować??
Możliwe jest to tylko w kochanym TEAC'u ?? |
i moc bedzie z nim.
mialem chyba tez 1.0k w swoim piecyku (juz sie pogubilem bo wgrywalem wiekszosc jakie sie pojawila- i tak najlepszy imho jest 1,0B). postaram sie to zrobic. mam nadzieje ze nagrywanie plytek napewno siadlo po przesiadce na nowy bios bo jak nie to powrot do biosu w wersji B nic nie da ____-po czasie_____ nie mowcie ze sie nie da - da sie ale trzeba kciec bo kciec to moc pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
Soczewka wyczyszczona, taśma zmieniona, wypróbowane kilka programów do nagrywania, po gwarancji... zarzuć jakąś ideą:idea:... nie obrażę się :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:58. |