![]() |
...czytałem. Może źle postawiłem pytanie.
KTO MA BIOS PRZYWRACAJĄCY NAJLEPIEJ 1.0B Z 1.0K ?????????????????????? pogadam z Nikitia_Bennet :) |
Cytat:
|
Cytat:
Co do gwarancji to oczywiscie ja utracisz po rozkreceniu obudowy i zerwaniu plomb no ale twoja juz jest po gwarancji wiec nie ma problemu. Serwis tez moze ci przeczyscic odplatnie nagrywarke. @QUBUS: Jesli masz nagryware na gwarancji to zanosisz i mowisz ze nie dziala lub zle dziala i juz ich sprawa jest czy wystarczy przeczyszczenie czy jakas konkretna naprawa. Oczywiscie nie rozkrecasz i nie zrywasz plomb bo stracisz gwarancje. |
Może lepiej spytać:
CZY MOŻNA PRZYWRÓCIC BIOS W TEAC'u W516EB Z 1.0K NA WCZEŚNIEJSZY ??????????????????????????????????????? |
w czasie ew. wizycie w serwisie nie będą się pluli że na obudowie nie ma już plomb (choć już po gwarancji)? Może jednak to WINA BIOSU (!!!), przynajminej mi się tak wydaje... bo to od czasu upgdade'u wszystko się sypnęło...
Jest więc sens rozkręcania obudowy ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
a tak w ogóle to wystarczy płytka samoczyszcząca, czy mam mojego Teaca porozkręcać. W sumie i tak nie mam płytki więc go rozkręcę.....
|
oxs, zaraz spróbuję i powiem jakie są efekty ....oby były :)
|
chyba Laser mial podobny problem i u niego winny byl uwalony kabel IDE - proponuje sprawdzic
|
Zerknij na ten topic: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...light=teac+516 jesli problem nie podobny do twojego to dowiesz sie kto moze ci pomoc jesli chodzi o powrot do starego firmware.
|
Dodam jeszcze, że na temat czyszczenia były poświęcone tematy na forum.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
myślisz że to optyka ??
...to dlaczego CDRW nagrywa bez problemu i dlaczego zaczęło się pieprzyć nagle ?....ale spróbuję |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |