![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Blad przy zapisywaniu - Blad Odczytu
Czesc
Nie wiem czy juz byl poruszany ten temat, wiec jakby co - powroce do niego jeszcze raz. Chodzi o niemozliwosc nagrywania cd, poniewaz jest jakis Blad Odczytu ["dane byly przesylane zbyt wolno do bufora, wiec musialem spalic plyte" - tak pisze WinOnCD]. Dziwne te, bo w takim przypadku powinien wlaczyc sie Burn Proof. I tak sobie myslalem, co moze byc tego przyczyna ![]() I znalazlem tylko dwa wytlumaczenia. Pierwsze te zwalona nagrywarka. Ale nie chce mi sie w to wierzyc, bo jednak da sie nagrywac plyty, ale najpierw trzeba robic obraz danych, a dopiero pozniej nagrywac. Jezeli chodzi o nagrywarke, to jeszcze moze byc brudny laser, czy cos takiego. Ale tez w ciezko mi w to uwierzyc. Druga rzecz, ktora moze powodawac ten blad, to Windows ME. A dokladniej dyskietka startowa. Chodzi o to, ze jest ona jakas powalona [przynamniej tak mi sie zdaje ![]() Wczesniej mialem partycje zrobione pod Win98, teraz zrobilem pod ME i wlasnie od tego czasu zaczely sie problemy. Kiedys kumpel powiedzial mi, ze tez zrobil partycje pod ME i pozniej podczas kopiowania danych z dysku na dysk - system plikow mu sie zje...al i komp wszystkie nazwy plikow pozmienial na krzaczki, ktore nie dalo sie juz doprowadzic do normalnosci. Moze ktos z was domysla sie co jeszcze moze byc tego przyczyna? A moze to jakis konflikt sprzetu? Prosze - POMOZCIE. Na 20 plyt spalilem 15 ![]() pozdrawiam: taipan -- { e-mail: taipan@space.pl ~ czasami irc: #manga-gery } |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|