![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2003
![]() |
Najlepsza Nagrywara do Overburningu
Witam
Nie widze na tym forum opcji szukaj.... wiec zakladam ten topic. Pytanie jest proste : jaka nagrywarka jest najlepsza do Overburningu (chodzi mi o te starsze - gdzie max predkosc wynosi 12x) ![]() Jezeli juz byly takie topiki to prosze o link do nich... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mialem LG 8x i druga 12x, obie juz padly, sluza u znajomego jako CDR.
Nagrywaly 800 i 870, ale 870 nie odczytywaly. Nie warto kupowac, starej nagrywarki majacej wiecej niz rok! No chyba, ze gratis! Kupisz za 50 zl, a klopotow bedziesz mial za 150! Nagrywarki sa tanie (widzialem LG48x za 205 zl!) wiec po co?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dopra... stara nagrywarka mnie nie zraza... chodzi o to ze wypalam 1 moze 2 cd na tydzien i poprostu chcialbym miec cos wlasnie za male pieniadze....
P.s. Odnosnie tego pytania -> to powinna jeszcze obslugiwac DMA 33... i jakas metode ochrony zapisu - to ostatnie nie realne ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
24x mialy juz chyba systemy ochrony zapisu. Jezeli sie myle prosze mnie poprawic. Ja mialem Hp9150i i nie mial ochrony zapisu
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LG24x - ma.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#6 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Lite-on 12x tez ma
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Najlepsza Nagrywara do Overburningu
Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tdk 12x tez mial - choc tego nie dostaniesz - ktos kto ma to cudo predzej zajedzie ja na smierc niz sprzeda
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
do overburningu uzywam plextora zapis x12 stary model na scsi... ostatnio pojawil sie bios poprawiajacy mozliwosci pracy nagrywarki i obslugujacy plyty 99 minut
nagrywara nie do zajechania |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
dopra teraz pytanie z innej beczki - mianowicie mam XP i Teac'a 540E (40x) - i nie moge przestawic w Windzie zeby dzialal jako DMA 2... dlaczego .... jest sam na szelce (Master)... i za zadne skarby nie moge go przestawic.....
p.s. po instalacji XP byl przez chwile na DMA 2 potem sam sie przestawil na Pio..... dlaczego ?? jak to zmienic...?? |
![]() |
![]() |
|
|