![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Yahol daj spokój - uwazam Cie za spoko gościa i basta. Jesli chodzi o piecyki - na co sie przesiadłes podobno masz wstret do LG ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Cssss! Mam LG48x24x48. Ale nie mow tego nikomu! To z wymiany gwarancyjnej.
|
![]() |
#18 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Gwarancja dwa lata / 24 miechy / bo wczoraj sie dowiadywałem od goscia który realizuje moje zamówienie. Najlepsze jest to ze gosciu realizował moje zamówienie chyba z domu bo pisałem do niego maile z pytaniami a ten odpisywał tak zeszło do 1 w nocy gdy to dostałem ostatniego maila z napisem " Ok - zamówienie przyjęte. Yamaha bedzie we wtorek albo w srode do 10 bo tak sobie zastrzegłem. PS: W komputroniku powiedzieli ze tych nagrywarek fizycznie jush nie ma ! / ale i tak ich lubie / ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Laser, Chociaz jak wiesz zmienilem zdanie co do Yamaszki, to jednak wstrzymalem sie z kupnem, gdyz wiele zaprzyjaznionych sklepow w moim miescie ( Krakow ), uwaza ze beda ( juz sie zaczynaja ) duuuuze problemy z gwarancja - wlasnie dlatego ze Yamaszka sie wycofala z produkcji w eXtramalnym tempie. Powiem od siebie ze szlak mnie trafia, ze jak juz im sie udalo wypuscic tak dopieszczony naped, to zrezygnowali z niego tak szybko, jakby byl porazka... Jednak, jedno musze przyznac - pierwszy** i ostatni model Yamahy, jest przykladem majstersztyku na najwyzszym poziomie.
** Yamaha CDR-100 - caddy -mam do dzisiaj, na pamiatke, moja pierwsza nagrywarka, ktora przywiozlem z Austrii za rownowartosc 9000 zl !!! Dziala bez zazutu do dzisiaj - PRAWDZIWY KOMBAJ NIE DO ZAJECHANIA Pozdrawiam.
#22 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
9000 zł.:o jeeezzzzuuuuuuu ta nagrywarka jest ze złota...?
![]() ![]()
#23 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Spoko - oto sie nie martwie / nawet jak padnie tfu a wszystko sie moze zdarzyc RICOH padł po 100CD / to mam nadzieje ze zaoferuja model rwnowazny ale nie YAMAHY. Zobaczymy ja jestem dobrej myśli. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#24 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
Naped porazka nie byl, wrecz przeciwnie.. zreszta sam to wiesz jest wrecz GENIALNY i UNIKATOWY. Firme na tym polu zabila poprostu "tania" konkurecja... heh..... ![]() No nic ano.. mialem zamawiac jutro w komputroniku.. normalnie 3 dni temu patrzylem.. i mowie ok.. wezme zamowie w poniedzialek.. a tu czytam forum.. zrekam na KT.. i szok!!! AAAAAAAaaaaaaaaa... rozpacz... tak wiec zamowilem w sirrus i licze na to ze zdaze.. buuuuu ![]() ![]() ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Powinienes spokojnie zdazyc jak ja zamawiałem to gosc mówił ze maja jeszcze pare na magazynie - a www.sirius.pl ma naprawde duzzzze magazyny i jest to porzadna firma. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czytałem sobie ten topic i też nabrałem ochoty aby kupić sobie YAMAHA F1, skoro to takie cudo jak mówicie. Własnie potwierdziłem zamówienie na które wydam ostatnie 345 zeta Tutaj to jeszcze mają, jakby ktoś chciał. Na siriusie już nie ma, a w LORIEN w Warszawie za wersję z konwerterem scsi chcą 1680 zeta!
A przed chwilą dozorczyni przyniosła pismo, że jak natychmiast nie zapłacę czynszu, to mnie wyrzucą na zbity pysk. I TO BĘDZIE WASZA WINA!!! Ostatnio zmieniany przez pali : 17.02.2003 o godz. 17:13 |
![]() |
![]() |
#27 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pali, natychmiast zapłać czynsz, ale to już, ja ci dam Yamahę
![]() ![]() ![]()
#28 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Buuu... no i nie wiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Laser - pochwal sie jak tam Yamaha chodzi
![]() Jak tam ta funkcja do palenia napisow na plytkach ![]()
|
|