![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2002
![]() |
![]()
POMOCY!! POSIADAM NAGRYWARKĘ TDK 32/10/40 CYCLONE. MA ZALEDWIE KILKA MIESIĘCY. BUFOR NAGRYWARKI SPADA MI DO 7%!!
CO ZROBIĆ BY UTRZYMYWAŁ SIĘ PRZY 98%? PRACUJĘ NA KOMP. CELERON 500mHZ, HDD 30GB+ 2 HDD 4.3GB, G4MX440. ODPISZCIE!!! POMOCY!!! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
1. Nie pisz duzymi literami.
2.Gdzie jest podpieta nagrywarka. 3.Zainstaluj ASPI. |
![]() |
#3 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
czy dma włączone?
czy aspii4.6 zainstalowane? czy via4in1 zainstalowane?(jeśli masz płyte gł. na via) jak podpieta nagrywara? ile ramu? |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Człowieku, kup sobie nowy sprzęt.
A na przyszłość pamietaj: KORZYSTAJ Z WYSZUKIWARKI.
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 30.08.2002 o godz. 18:32 |
![]() |
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Jak nic nie pomaga to format partycja systemow: i ponowna instalka windy.
Zip: Daj Chłopakowi spokój,jest tu nowy, czasami trudno się dogadać z wyszukiwarkami. Gdzieś przy wejściu na forum Mogło by być to zaznaczone dużymi literami. Ostatnio zmieniany przez bas : 30.08.2002 o godz. 18:54 |
![]() |
![]() |
#6 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
ej zip przecież jesteśmy tutaj od tego żeby człowiekowi pomuc a nie dawać uwagi na jakim sprzecie pracuje. Ja sam podobna konfiguracje . celeron500 vooddoo3 3000 512 mb ramu sound blaster live liteon 40125s teac 40x (cdrom)likom (monitor) abit be6-II 2x 40gb hdd . Dla mnie wystarczy . A propo na stronie głównej opis forum widnieje ,, znajdziesz tu grupe życzliwych ludzi którzy..." -czy coś w tym stylu.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#8 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]() qrde jak jak lubię poczatek weekendu wieczotową porą / cold browarek w dłoni i jeszcze te paręminut do wyjścia w "small" tango ![]() drink na dziś: metaxa + redbull -> dobrze miecie ![]()
![]() |
#9 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Czy ja wiem poprostu trzeba zdać sobie z pewnych rzeczy sprawę. czasami ludzie mają złe dni albo akurat nie mają poczucia humoru w danej chwili i wyzywają ludzi :-D :-D od różnych oriętacji sexualnych oraz zwierząt plujących ! :-D :-D :-D Co do tematu poszukaj na forum postów o podobnym temacie było tego trochę ! Zip się poprostu uniósł bo sie przy tym jush parę razy naprodukował inni z resztą tesh i nie ma zamiaru pisać tego znowu ![]() Ostatnio zmieniany przez Laser : 30.08.2002 o godz. 22:45 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
[QUOTE]ZiP napisa***322;(a)
Człowieku, kup sobie nowy sprzęt. A na przyszłość pamietaj: KORZYSTAJ Z WYSZUKIWARKI. [/Qcoraz bardziej podobają mi się twoje posty, Zip. szczególnie lubię w nich słowo szukaj :-D ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Re: Pomocy!!! Spada Mi Bufor Nagrywarki Do 7%!!!!
Cytat:
no dobra. Odpowiedz sobie na pytanie - dlaczego spada ci bufor. Odpowiedz jest prosta - nie nadaza transmisja ze zdrodla kopiowania do nagrywarki. Przyczyna? i tu musisz podac wiecej informacji, albo sam przeanalizowac konfiguracje swojego komputera i sposobu nagrywania. Najpierw sposob nagrywania - jesli nagrywasz w track-at-once to spadek bufora jest naturalny( zapis sciezki - wylaczenie lasera -napelnienie buforu i nagrywanie i tak w kolko. Jesli dzieje sie przy disk-at-once to: -wylacz nagrywanuie w locie (szczegolnie jesli zdrodlem jest cdrom nie nadazajacy za nagrywarka) -jesli jest to mozliwe i nie zalezy ci na ewentualnym spowolnieniem dysku- przepnij cdrom jako slave do HDD ( rozepnij z jednej tasmy z nagrywarka) -wylacz pracujace aplikacje, a szczegolnie monitor antywirusowy ( lub innym program sprawdzajacy poprawnosc kopiowanych plikow, ( popatrz na dolna prawa czesc belki - kazdy programik siedzacy w trayu zabiera zasoby twojego komputera) - zrob defrag dysku- banalne, ale pomaga Ponadto- wszystko to co ci koledzy pisali (wlaczenie DMA) PS>MNIE AKURAT PISANIE DUZYMI LITERAMI NIE PRZESZKADZA, SZCZEGOLNIE W NIEDZIELE KIEDY OCZKA SA MALE I JAKBY PODATNE NA SWIATLOWSTRET |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Re: Re: Pomocy!!! Spada Mi Bufor Nagrywarki Do 7%!!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|