![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2003
![]() |
Durne bledy
Dalem znajomemu plyte, no on ma naped 2 tygodnie, no i plyta nie chodzi ![]() sprawdzalem u niego tym bledy bylo 40 tys, i tez zolte sektory, wziolem plyte do domu i dziala na nagrywarce o bledow, zielone cale, dalem do starego cd-romu troche dlugo mieli przy uruchamianiu, ale uruchamia a czasami staje sprawdzilem plyte coz znajduje troche bledow gora cos sredio 100, cala zielona. No skopiowalem to na dysk raz wyszlo ze plik uszkodzony z dyku twardego nie chcialo czytac, a drugim chodzilo, a bylo to na tym 6 letnim cd-romie, a na nagrywarce totalnie dobrze, no wiec nie wiem czy akurat to moja nagrywarka psyje plyty czy wogole znajomego nowa 2 tygodniowe combo jest walniete bo uszkodzonych plyt nie mam zamiaru nagrywac jak mi nawala za pol roku
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Re: Durne bledy
Cytat:
PS. Czy możesz nauczyć się pisać po polsku ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie nagrales to na max predkosci i na jakims szajskim nosniku no i teraz ten zapis wyglada tak, jak ten twoj post tutaj - wszystko zalezy kto go i czyta i ile z niego zrozumie. Choc troche interpunkcji by sie przydalo, ona nie jest po to zeby tekst ladnie wygladal ale zeby byl zrozumialy jak sie go czyta.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
to byl Akkos, plyta nagrane z szybkoscia 12x <płaczę>
|
|
|
|
|
#5 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Aha, no coz Akossy troche na tym nagralem
a nagrywarke mam 24x, to wogole nagrywalem tez na innych plytach tdk,emtc to zadnego problemu nie bylo, jednynie cos na mediastore, i jakis tam badziewnych.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
wreszcie ktoś złamał stereotyp że tylko memorando pisze bez przecinków dlaczego ggrzeniu mnie jeszcze tak niezjechałeś hihihihi
|
|
|
#8 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
tdk verbaitm dysan ewentualnie imation to polecam głownie palę na tych 3 pierwszych czyli verbatimy tdk i dysan
|
|
|
#9 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Na Akossach bardzo się zawiodłem - jakieś półtora roku temu kupiłem ich kilka, nagrywałem je w trzech różnych nagrywarkach (4x, 12x, 16x - a więc nie były to prędkości oszałamiające) - i kilka razy płyta nie dawała się odczytać zaraz po zapisie, kilka razy - nie chciała się czytać w innych napędach. W tej chwili została mi z nich wszystkich tylko jedna dobrze nagrana, ale pojawiły się na niej brązowe plamy - jakby coś się utleniało.
Od Akossów trzymam się więc z daleka - może niesłusznie, bo przez ten czas wyroby jako takie bardzo się zmieniły - ale czy zmieniła się ich jakość?
![]() |
|
|