![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Jaki Burn Proof? Znowu wybór...
WITAM!
Tydzień temu po długich rozmyślaniach nabyłem AOPEN CRW1232A (12, 10 32) W sumie to Ricoh MP7125A tylko w innej obudowie i taniej - dałem 740 ![]() Just Link jest i wszystko chodziło bez najmniejszego problemu ,byłem usatysfakcjonowany. Naped pracował dosyć głośno , ale byłem na to przygotowany i nie przeszkadzało mi to ,aż do wczoraj. Oprócz głośnej pracy dały się zauważyć wibracje pochodzace z samej nagrywary .Powodowało to brzęczenie obudowy ![]() Dobra ,tak sie nie da pracowac. Po tygodniu coś takiego !? Co będzie za rok?! No to ją oddałem , na szczęście oddali kase. Obawiali sie kolejnych wizyt... Teraz zastanawiam się nad Teac TEAC CD-W512EB .Czytałem poprzednie topici. Za ta cene to dla mnie chyba jedyne sensowne rozwiązanie. W Ricoha sie juz nie bede pakowal Jedyne wątpliwości budzi u mnie starszy BurnProof w Teac tzn. że jest starszy od JustLinka (dłuższe przerwy) mniej nowoczesny ![]() Czy ktos zepsuł na niej jakąś płyte (przez Buffer Underrun)? Czy np. w TEACu TEAC CD-W516EB stosuje się nową wersje BurnProofa? Co lepsze : 16 krotny Teac ,czy 12 krotny Plextor? Będe jej używał w domu , nie na prędkości mi najbardziej zależy ale na trwałości i niezawodności. Nie bede wypalał setek płyt tygodniowo. Ale chcem DAO i wogóle inne bajery... No dobra teraz wasza kolej , co o tym sądzicie? Może jakieś inne nagrywarki za tą cene? Dzięki. POZDRAWIAM DANIEL |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|