![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
a ja nie mam problemów z moim Lite-Onkiem
tak przeglądam forum i non stop ktoś ma problemy z Lite-Onem, nagrywałem na litkach 40125S i 48125W a osobiście mam litka 48246S (SS0B) i nie mam i nie miałem problemów żadnych, wszysko działa, płyty czyta i nagrywa, każdy program go rozpoznaje, sprzęt działa bez zarzutu,
w sumie to jestem szczęśliwym (jedynym czy jednym z nielicznych?)posiadaczem nagrywarki firmy Lite-On !!! skąd u ludzi te problemy.... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
U mnie ten sprzęt chodzi bez zarzutów. A problemy wynikają zapewne z nieumiejętnego użytkowania
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Też mam Lite-On x32... dłuższy już okres...żadnych problemów...
![]() Jeszcze niedawno były same problemy z LG ...a teraz zapewne złe czasy przyszły na LiteOn-y... ![]()
#4 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
zgadzam się z Tobą, w wiekszości przypadków to wina użytkownika, który nie umie sobie poradzić z tym czy owym ewentualnie brakuje mu doświadczenia w temacie (ja pierwsze szlify zdobywałem na cd-rw teac cdw-54e 4/4/32) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.05.2002
![]() |
Mam Litka 48/24 i jest super - mowie to jako fan Teaca!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
Ja tez nie mam problemow z litkiem nieliczac problemu z testem nadpalania ale z tego co sie orientuje to wina zwalonego biosu ;( Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Registered
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
![]()
Ja mam LiteOn-ka 52246S (Jest to moja pierwsza nagrywara)i niemam z nim żadnych problemów.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Sami wiecie jak to jest - rózne kompy różne problemy. Ja nie mam problemów z podpinaniem coraz to nowszego sprzetu do mojego BX'a ale naprzykład nie moge nagrywac szybciej nish 16x razy bo wypróznia sie bufor nagrywarki i nie moge tego przeskoczyc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#10 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
A mi sie wydaje ze 99% bledow wynika z tego ze ludzie mysla ze jak kupia dobra nagryware (litka oczywiscie 8) ) to juz caly system maja the best - a pozniej sie okazuje ze ECS to jednak nie najlepsza plyta (a przynajmniej wymagajaca zgrania z reszta komponentow - ja mam ecs i bardzo go chwale), noname ramy tez niespecjalnie znosza przetaktowywania a przeciez kazdy sprzet musi byc przetaktowany ;-), no i 90% urzadzen na jednym przerwaniu to regula.
Ludzie musza sobie uswiadomic ze sprawne nagrywanie nie zalezy tylko od nagrywarki i tyle Wiecej zgloszonych problemow wynika z tego ze najwiecej liteonow jest teraz sprzedawanych no i trafiaja w 'niepowolane' rece. Kiedys ludzie narzekali na LG a ja mialem 12X no i w sumie nie bylo zle. Nawet mysle sobie ze duza czesc moich problemow z tym napedem (jesli juz sie pojawily) spowodowana byla niczym innym jak moja ignorancja.
#11 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Lite-On jest OK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
:chytry:
ja tez sobie chwale swojego LTR 24102b nagrywam nim od maja i jest spoko. Mysle co prawda o 48246S - ale tylko ze wzgledu na mozliwosc nagrywania z predkoscia 4x. Ha mam jeszcze w lapie toshibe, kurcze ale nie moge sie zebrac aby zupgradowac bios bo nie chce nadpalac plytek - ale to mimo wszystko zacny sprzet ![]() W kazdym razie LiteOn rulezzzzzzz
#15 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hehe
a ja nie mam LiteOnka - i naprawde i zupelnie nie mam z nim zadnych problemow..., tak samo nie mam problemu z nadmiarem pieniezy, wolnego czasu czy towarzystwa mlodych i chetnych... :chytry:
![]() |
|
|