![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2002
![]() |
CD-ROM BTC x24
Mam pytanko. Otoz zlozylem kompa do celow biurowych z uzywanych podzespolow. wsadzilem tam cd-roma BTC x24 i mam problem - nie chce on czytac plytek CD-RW
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Powinieneś być szczęśliwy że wogóle coś czyta [B]ardzo [T]ani [C]drom, pamiętam jak kiedyś w Chip-ie BTC wygrał testy.....:-D od tamtej pory nie czytuje tego miesięcznika....nie spodziewaj się po tym napędzie rewelacji, wcale by mnie nie zdziwiło jakby miał problemy z odczytem CDRW
pozdr. |
![]() |
#3 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
Bardzo Tani Cdrom powinien miec nazwe
Bardzo Tanie *** cdrw to w ogole nikt nie myslal ze bedzie czytac szczyt ze czyta wogole cokolwiek bo te czytniki tylko sie za nie placi zeby migaly lampka zglaszaly sie przy botupie no i klapka sie otwierala osobiscie uwazam ze czyms rownie gownianym jak btc jest Delta Electronics badz tez jaka kolwiek Delta stary wywal to to badziewo i kup cokolwiek innego... |
![]() |
![]() |
#4 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
a ja mam BCT juz troche (x48) i nie narzekam ( no moze z wyjakiem dlugiego czasu dostepu). Nie przeszkadza mu dym z moich papierosow i jeszcze nigdy go nie czyścilem.
Chyba w takim razie trafilem na wyjatek. A wracajac do sprawy napedy x24 nie czytaja CRRW a maja tez klopoty z niezamknieta plyta CDR |
![]() |
![]() |
#5 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
no coz kiedys sprzet byl trwalszy to wina powalonych obrotow
![]() ![]() ale ogolnie BTC to czytnik ze srodka klasy niskiej a moze z dna ? nie przychodzi mi na mysl cos gorszego poza Delta |
![]() |
![]() |
|
|